And the winner (van de Efteling Quizzzz) is…….

Het allerliefst zou ik iedereen die meegedaan heeft met de Grote Jools & Pippa Efteling Quiz wel vrijkaartjes willen geven, maar dat mag helaas niet. Bedankt voor jullie ontzettend lieve reacties en het meedoen. Zo leuk om te lezen dat jullie echt enorm je best hebben gedaan om Jools & Pippa te begrijpen. Iedereen had minimaal 6 goede antwoorden, maar het lastigste puntje was Raad Maartje 3. Het goede antwoord is namelijk niet het Sprookjesbos of de Sprookjesboom, maar toch echt de Sprookjesboom Show. Sorry, ik moet streng zijn!

Nadat alle namen van degenen met 7 goede antwoorden (met behulp van Quiz Masters Jools & Pippa) op een rijtje zijn gezet, hebben we papa Thaddeus gevraagd om een willekeurig nummer op te noemen. Dat werd nummer 12. En lucky number 12 was/is…….

Deborah Schipper – Mosselman

 

Van harte gefeliciteerd met jouw 4 entreetickets voor de Efteling. Stuur je een mailtje naar info@MOMspiration.nl? Dan zorgen wij ervoor dat jij je prijs krijgt.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft, maar toch graag naar de Efteling wilt:

KOOP HIER JE TICKETS (GOEDKOPER) ONLINE

Extra tip: Doordat we dit keer 2 volle dagen in het park hadden, voelde de parkbezoeken veel relaxter aan. We hadden 0,0 haast om van attractie naar attractie te gaan en hebben hierdoor nog meer genoten. Een overnachting (of zelfs meerdere) is daarom wat ons betreft een enorme aanrader. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

BEKIJK HIER DE MOGELIJKHEDEN OM TE OVERNACHTEN IN HET EFTELING HOTEL, EFTELING LOONSCHE LAND HOTEL, VAKANTIEPARK LOONSCHE LAND EN VAKANTIEPARK BOSRIJK

IMG_5368

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s