Babynieuws!

Het is jullie vast niet ontgaan… Na mijn overload aan zwangerschapsgerelateerde blogs was het stil. Heel stil! En 1 + 1 = 2. Hoogzwanger + een stilte = blauwe wolk.
Al drie weken zit ik in een heerlijke baby-bubbel. Maar heel langzaam begin ik mij te beseffen dat er nog een wereld is buiten de muren van ons huis. En vol trots – whaaaa, we zijn nu gewoon een gezin van vier! – wil ik jullie dan ook mijn babynieuws vertellen:

Op dinsdag 10 april ben ik bevallen van ons tweede zoontje Mick Matthijs Sprunken. Blij, dankbaar en méér dan welkom. Let’s meet Mick:

Marjan Oesterholt Fotografie-42

Foto gemaakt door Marjan Oesterholt Fotografie

Mick is een welvarende Hollandse jongen van ruim 8 pond en doet het goed. Heel goed! Er zijn relaxte baby’s en je hebt baby’s zoals onze Mick. Hij slaapt, hij drinkt en valt in herhaling. Wat een cadeautje! Dat maakt het herstellen na een bevalling toch wel iets gemakkelijker. En na maanden fantaseren hoe babybroertje eruit zal zien, is het zo leuk om nu te concluderen dat we een tweede kleine Levi hebben mogen krijgen.

Binnenkort een uitgebreidere update hoe het met ons gaat (uiteraard met passende foto’s van onze newbornshoot door Marjan Oesterholt Fotografie die menig moederhart laat smelten) en dan ook direct een vraagstuk voor alle moeders met meerdere kinderen (jullie zijn de experts en kunnen mij vast helpen). Voor nu wilde ik niet langer wachten met ons babynieuws te verspreiden maar ga ik eerst nog keihard genieten van de kleine frummel die op mijn buik ligt te slapen. Dat gevoel…. GOUD!

Liefs vanuit mijn baby-bubbel,

Marjolijn

 

Over de schrijfster van dit artikel

Marjolijn Vreeburg is 31 jaar en woont samen met haar vriend Stan en zoontje Levi (6 jaar) in Katwijk aan den Rijn. In april 2018 verwachten zij hun tweede kindje.

Marjolijn werkt drie dagen per week als intern begeleider in het regulier basisonderwijs. Zij is druk met van alles en nog wat: leuke dingen doen met haar mannen, klussen in hun te leuke huis (uit 1910!), sporten (van alles een beetje: yoga, hardlopen, crossfit en skiën) en ze zoekt graag de gezelligheid van haar vriendinnen op. En ergens tussendoor probeert zij wat me-time in te bouwen, het huishouden te runnen en de rust en structuur te bewaren in haar gezin. Haar avonturen zijn te volgen op Instagram (onder de naam: marjolijn_vr).

Marjan Oesterholt Fotografie -16

Disclaimer

Marjolijn en haar collega’s Annette & Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

2 gedachtes over “Babynieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s