Wanneer Moederdag pijn doet….

Lieve jij,

Zondag is het Moederdag. Dat is moeilijk te missen aangezien zoveel reclames de afgelopen weken naar deze dag toewerken. Op zondag zullen alle Social Media kanalen je bombarderen met blije berichtjes van, over en voor moeders. Natúúrlijk gun je deze lieve mensen dit geluk van harte en misschien vier je het zelf gezellig mee op wat voor manier dan ook, maar voor jou staat Moederdag tevens gelijk aan pijn.

Pijn omdat je jouw eigen mama niet meer bij je mag hebben. 

Pijn omdat jij ook zo graag mama zou willen zijn.

Pijn omdat je mama bent van een kindje dat niet meer bij jou is. 

Aan jou wordt ook gedacht. Dat de meeste mensen om je heen zo uitgelaten deze dag doorbrengen wil niet zeggen dat er niet aan jou gedacht wordt. We kennen jouw verdriet en jouw pijn niet, maar we leven wel met je mee.

Enorm veel liefde, kracht, knuffels en geluk spatten vanaf dit scherm naar jou toe.

Voel je het?

Opdat het de pijn toch een ietsjepietsje zal verachten.

liefs,

Annette

b86506c2e0f647d5c4befcb0bf10d0286e2f99df

 

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4) en Pippa (2,5). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, en boot. Met z’n viertjes probeerden ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). Op dit moment doen ze een ‘Rondje Nederland’ waarbij ze o.a. zullen verblijven op het ss Rotterdam, in de Efteling op vakantiepark Het Loonsche Land, Recreatiepark Terspegelt, WILDLANDS Emmen/CenterParks Sandur.

Over dit alles wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam @theflyingdutchfamily

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

 

Een gedachte over “Wanneer Moederdag pijn doet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s