Een kijkje in mijn babybubbel

En toen waren we ruim een maand verder. Zo ineens. FLOEP! De laatste weken van april en de maand mei zijn aan mij voorbij gegaan. In mijn babybubbel doen we niet aan tijd (behalve voedingstijd & de schooltijden). Mijn herstel, het vinden van een ritme en het oppakken van het “normale” leven gaat iets minder snel dan verwacht. Mijn hoofd wilt meer dan mogelijk is. Het is wederom een mooie test om te (leren) leven in het moment en te (leren) accepteren. Gelukkig maakt zo’n kleine frummel dat een stuk gemakkelijker en is knuffelen met Mick een van mijn favoriete activiteit. Op de bank liggend, met zo’n 5 kilo op je buik, is het gewoon lastig om te stofzuigen, was te vouwen, af te spreken met vriendinnen, te sporten en om te bloggen (maar wel het fijnste wat er is). Daarom een blog met weinig tekst, maar veel beelden (van onze newbornshoot door Marjan Oesterholt fotografie). Immers zegt één foto meer dan duizend woorden. Zwijmel je mee? 

Marjan Oesterholt Fotografie-82

Marjan Oesterholt Fotografie-48

Marjan Oesterholt Fotografie-79

Marjan Oesterholt Fotografie-16

Marjan Oesterholt Fotografie-68

Marjan Oesterholt Fotografie-3

Marjan Oesterholt Fotografie-25

Marjan Oesterholt Fotografie-106

Marjan Oesterholt Fotografie-41

En nu ik de foto’s weer bekijk, die gemaakt zijn tijdens een newbornshoot door Marjan Oesterholt (jullie kennen haar misschien nog wel van mijn prachtige zwangerschapsfoto’s), schieten de tranen weer in mijn ogen. De tijd gaat zó snel en voor mijn gevoel is Mick nog maar net bij ons.

Marjan Oesterholt Fotografie-72

Marjan kwam bij ons thuis, wat heel erg fijn is als je net zo’n klein hummeltje hebt gekregen. Daarbij spreekt juist de huiselijke en knusse sfeer van de foto’s mij heel erg aan: je ziet dat wij ontspannen zijn en geen onnatuurlijke posities voor de baby. Geen gevoel van moeten poseren: voor mij het element wat de shoot zo prettig maakt.

Marjan Oesterholt Fotografie-147

De interactie tussen Marjan en Levi vond ik heel erg leuk: ze wist hem continu erbij te betrekken en aan het lachen te krijgen. Toen de foto’s gemaakt waren en Marjan aanstalten maakte om te vertrekken, vroeg Levi aan haar: “Wil je een foto maken van Mick en mij in mijn bed?”. En check dit, dit beeld had ik toch niet willen missen:

Marjan Oesterholt Fotografie-125

Samengevat: hier een ENORM trotse moeder!

Tot snel!

 

Liefs,

Marjolijn

 

Over de schrijfster van dit artikel

Marjolijn Vreeburg is 31 jaar en woont samen met haar vriend Stan en zoontje Levi (6 jaar) in Katwijk aan den Rijn. Half april is zij bevallen van zoontje Mick.

Marjan Oesterholt Fotografie-13

Marjolijn werkt drie dagen per week als intern begeleider in het regulier basisonderwijs. Zij is druk met van alles en nog wat: leuke dingen doen met haar mannen, klussen in hun te leuke huis (uit 1910!), sporten (van alles een beetje: yoga, hardlopen, crossfit en skiën) en ze zoekt graag de gezelligheid van haar vriendinnen op. En ergens tussendoor probeert zij wat me-time in te bouwen, het huishouden te runnen en de rust en structuur te bewaren in haar gezin. Haar avonturen zijn te volgen op Instagram (onder de naam: marjolijn_vr).

 

 

Een gedachte over “Een kijkje in mijn babybubbel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s