Reizen met kinderen autovakantie Frankrijk MOMspiration.nl

Doei Nederland! Wij zijn er weer vandoor…

Het is heus, het is waar. Ik ga dit keer écht op vakantie, want de laptop blijft thuis. De dingen die ik tijdens het reizen normaal gesproken een paar keer per week met jullie deel via MOMspiration.nl worden bewaard voor later. Over 2 weken om precies te zijn!

Het afgelopen jaar ben ik namelijk eigenlijk non-stop aan het werk geweest voor MOMspiration en KLM. Dit heeft heel veel deuren (letterlijk) voor ons geopend, maar zorgde er ook voor dat ik altijd met deals en deadlines te maken had. En dat, exact dat, gaat de komende tijd lekker niet gebeuren. Standje uit gaat aan.

Maar…. Het delen van leuke foto’s kost weinig tijd en moeite. Volg je ons gezin al op Instagram? Wij heten daar @theflyingdutchfamily en op dat account komt dagelijks een korte update van onze avonturen.

Waar we naar toe gaan??

Frankrijk! We kregen een te gekke tip via Instagram van iemand die de camping Maisonneuve in de Dordogne tipte. We hebben nog niet geboekt, maar we gaan er gewoon heen. Als het leuk is blijven we daar en anders vinden we vast iets anders.

Zin in!

Tot gauw lieve allemaal. Tot over 2 weken, of anders misschien op Instagram 😁

Liefs,

Annette & familie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s