anouk boetzer blogger momspiration

Oeps vergeten: Sociaal onhandig of gewoon de zwangerschap?

Als ouder leer je je kind sociale vaardigheden. Je geeft een handje als je ergens binnenkomt, je stelt je voor als een nieuw iemand ontmoet en je zegt netjes alsjeblieft en dankjewel. Toch als we ouder worden, lijkt het erop dat we dit niet altijd toepassen. Ik vergeet mijzelf namelijk regelmatig voor te stellen, bedenk achteraf dat ik iemand vergeten ben te bedanken en handen schudden is ook niet altijd mijn ding. Zo vergat ik ook hier, op MOMspiration.nl, mij voor te stellen alvorens ik vorige week op publiceren klikte. Is het sociaal onhandig of mag ik gewoon de vergeetachtigheid die hoort bij zwanger zijn de schuld geven?

Netjes voorstellen, zoals het hoort

Dus voor dat ik verder ga; hoi, ik ben Anouk. Geboren in 1985. Opgegroeid in Sassenheim. Een tikkeltje sociaal onhandig (maar dat omarm ik met liefde), een creatieveling met passie voor eten, zwanger van een winterbaby (december 2018) en bovenal de nieuwste toevoeging aan de MOMspiration.nl CREW! Can I get a WHOOP WHOOP!

Anouk Boetzer fotografie blogger momspiration

Hej, it’s me!

Vorige week hebben jullie al een klein beetje kennis met mij gemaakt in mijn blog: Help, de dokter heeft mij zwanger gemaakt! Ik zal eerlijk toegeven, het is een heftig verhaal om mee te beginnen. Gelukkig houd ik het in dit blog wat luchter. Mijn leven is namelijk niet alleen tegenslag, in tegendeel. Hoewel het nooit makkelijk was, ben ik ook heel dankbaar voor wat ik moest doorstaan. Het zorgt er voor dat ik vandaag de dag heel goed weet wie ik ben, wat ik wil en waar mijn ogen van gaan stralen.

De liefde in mijn leven

Ik ben getrouwd met en verliefd op Sander. Op 23 mei 2014 trouwden wij op het strand van Noordwijk. Een stralende dag gevuld met liefde. Grappige toevalligheid: Momspiration’s Tessa trouwde op exact dezelfde dag en we droegen dezelfde jurk. Sander en ik wonen samen in Lisse. Het huis delen we met twee kwijlende haarballen, die af en toe luisteren naar de naam Evi & Juno. Of koekje. In december van 2018 maken we ons huisje, boompje, beestje compleet met een zoon.  

In 2016 kreeg ik promotie tot tante. Mijn zusje werd moeder van Luuk (januari 2016). In het jaar daarna volgde nichtje Julia (mei 2017). Ik ben dol op deze twee boefjes. We spelen graag samen en ik ben niet te beroerd om een treinbaan te bouwen, tekeningen te maken of een boekje voor te lezen.

anouk boetzer fotografie blogger momspiration

Luuk tussen de tulpen. Foto Anouk Boetzer fotografie

 Wat mij zoal bezig houdt

Ik werk als (food)fotograaf en content creator. Ik laat anderen zien wat ik zie: gepassioneerde mensen die liefde hebben voor eten en hun vak. Mijn passie voor foodfotografie ontdekte ik per ongeluk op een regenachtige dag in november 2016 en is inmiddels uitgegroeid tot mijn eigen onderneming. Het bedenken en bereiden van recepten en het maken van beelden brengt mij ongekend veel energie. De ochtenden zijn voor mij het favoriete moment om in de keuken te staan. Nog voordat de wereld ontwaakt, maak ik stapels pannenkoekjes en schuif ik ondertussen wat lekkers in de oven voor later die dag.

In 2017 startte ik samen met een vriendin de Lettertantes. De Lettertantes geven de gezelligste creatieve workshops, zoals handletteren. Dat doen we bijvoorbeeld op Landgoed de Olmenhort en bij Qoffee&More in Lisse.  Daarnaast schreven wij samen het boek “Handlettering voor kinderen”, wat sinds mei dit jaar in de winkel ligt.

blogger momspiration workshop Lettertantes

Creatief bezig zijn is heerlijk ontspannen

Naast ondernemen heb ik een lichte social media verslaving.  Ik vlog graag en deel mijn klunzigheid en gedachtenkronkels op Insta stories (@anouk.boetzer). De kennis over Instagram zet ik in om workshops te geven en andere ondernemers vooruit te helpen. Voor de afwisseling en ontspanning rol ik van tijd tot tijd mijn blauwe yogamat uit of plof ik gewoon lekker op de bank voor poosje Netflix.  Verder ben ik  een echte theemuts. Uiteraard met een koekje.

Aan de slag voor MOMspiration.nl

Op MOMspiration.nl deel ik de komende tijd verhalen over mijn zwangerschap en het aanstaande moederschap. Ik heb er zin in! Ben ik iets vergeten te vertellen, heb je een vraag of is er een onderwerp waar je graag meer over wilt lezen? Stuur mij een e-mail via anouk@momspiration.nl

Liefs, Anouk

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s