Marjolijn MOMspiration baby newborn kraamtijd

Waar is Marjolijn?

Marjolijn? Wies da? Je bedoelt diegene die zwanger was? Ehhh.. ja. Maar dat was al een tijdje geleden toch? Klopt, helemaal juist. Na de bevalling van Mick werd het angstvallig stil – op een paar enkele blogs na.

Maar hee, KOEKOEK, ik ben er nog. Of misschien kan ik beter zeggen: ik ben er weer. Letterlijk dan. Want de figuurlijke ‘ik ben er weer’ gaat misschien niet helemaal op momenteel (ik kom hier later op terug – beloofd!). Eigenlijk speel ik een ‘spelletje met jullie, net als dat ik sinds kort ‘kiekeboe’ speel met Mick: ik ben er wel, maar je zag me even niet.

En dat is niet zonder reden. Er is best een beetje veel gebeurd afgelopen maanden. Tijdens deze rollercoaster heb ik genoeg geschreven: van dramatische gevoelens in het heetst van de strijd tot gedachtenkronkels die (hopelijk) elke moeder heeft (maar vrijwel nooit hardop uitspreekt). Inmiddels weet Stan genoeg als ik weer eens typend achter de laptop mompel: “Dit moet er even uit hoor, het zit me een beetje hoog…”.

Dus om de meest gestelde vraag maar direct te beantwoorden: “Nee, ik ben niet gestopt met bloggen voor MOMspiration.nl”. Gelukkig niet! Schrijven is mijn ding en juist dat heb ik in deze turbulente periode heul heul heul hard nodig. En met het delen van mijn gebeurtenissen, strubbelingen en gevoelens hoop ik jullie, andere moeders, te kunnen helpen en inspireren. Ik ben ervan overtuigd dat ik echt niet de enige ben in deze situatie en daar mag meer over gepraat worden. Stoppen met bloggen is een NO GO voor mij!

Maar mijn gezin is prioriteit nummer 1. MOMspiration staat ook hoog op mijn energie-gevende-dingen-lijstje maar wanneer ik een aantal ballen aan het stuiteren heb (in plaats van dat ik alle ballen hoog kan houden), is bloggen iets wat ik moet laten vallen. Bloggen is (helaas) geen primaire levensbehoefte… en zodoende was het hier even wat stiller. Ook deze moeder kan niet alles, hè? En dat is meer dan OKEE!

Marjolijn baby MOMspiration newborn kraamtijd

Maar.. here I am again! Super lief dat een aantal van jullie mij hebben laten weten dat ik gemist werd. Altijd zo fijn als mensen aan je denken (en dit ook laten weten)!

Lees je mee komende periode hier op MOMspiration.nl?

Ik kan niet wachten om weer actief aanwezig te zijn op onze blog.

Tot snel!

Liefs,

Marjolijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s