Annette MOMspiration - Goedemorgen - Foto Chili

Heb jij jezelf al een goede morgen en een fijne dag gewenst?

Klinkt simpel en misschien gek, maar probeer het eens: Wanneer je net wakker bent geworden, kijk dan jezelf recht aan in de spiegel en wens jezelf een goede morgen en een fijne dag. Geen gemompel, maar echt duidelijke woorden. “Hé! Goedemorgen! Fijne dag vandaag!” Met een gezellig vleugje enthousiasme erin verwerkt. Echt, probeer het en voel wat het met je doet. 

Waarom ik jou dit wil laten doen? Omdat ik vind dat je liever voor jezelf moet zijn. Dat begint met naar jezelf te kijken en iets aardigs tegen jezelf te zeggen. Je wenst je de andere mensen om je heen toch ook een goede morgen en een fijne dag? Dan is het eigenlijk niet meer dan logisch dat je dat ook voor jezelf zou wensen. Dikke kans dat je jezelf heus wel deze dingen toewenst ergens in je onderbewustzijn, maar door het uit te spreken zet je het extra kracht bij. Kracht aan de liefde. Liefde voor jezelf.

Als je van jezelf houden ingewikkeld vindt, dan is dit een mooie stap in de goede richting.

Als je wel al bewust van jezelf houdt, dan is dit een mooi extraatje.

1a767f09ac8985dd1e67bc345fa49724

Probeer je het alsjeblieft? Want jij verdient een goede morgen. Jij verdient een fijne dag.

liefs,

Annette

PS: Ik ga mezelf een week lang iedere ochtend een goede morgen en een fijne dag wensen. Ben enorm benieuwd wat dat met mij gaat doen: of de dag anders begint. Doe je met mij mee? En laat je weten in een comment hoe het gaat en voelt? Yeah! Tof! Dit gaan we gewoon doen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s