Foto Anouk Annette MOMspiration

Welke ‘Inspirational Quote’ past op dit moment het best bij jou?

Ja, ik geef het toe: Ik ben een enorme ‘sucker’ voor ‘inspirational quotes’. Ik ga tijdens het lezen ervan uitgebreid nadenken en beoordelen hoezeer deze uitspraak op mij slaat. Of het mij inspireert en of er mensen in de directe omgeving zijn voor wie het interessant zou zijn om dit te lezen. Vrienden en familie ontvangen dan ook regelmatig van die -in poster format gehulde- tekstjes van mij. En nu jullie dus ook. Sorry, not sorry!

Lees ze eens en beoordeel welke quote of zelfs quotes jou op dit moment enorm aanspreken. Heel tof wanneer je je gevoelens en gedachten deelt met ons, maar niets moet natuurlijk. Mijn doel is al bereikt wanneer je gewoon even stilzit en nadenkt. Over jou. Ja jou! Jijzelf. Want wat jij vindt, wilt, hoopt en voelt is oh zo belangrijk.

Ben zo benieuwd welke qoute of quotes jouw favoriet zijn! De mijne, op dit moment:

Keep the ones who heard you, when you never said a word

Wow, ik vind dat te prachtig. Mensen die laten zien dat ze mij zoveel beter kennen dan ik verwacht had. Dat ze begrijpen wat ik nodig heb. Dat ze mij weten te verrassen. Te lief. Te fijn!

Maar ook:

Whoever is trying to bring you down, is already below you.

Vorige week probeerde iemand ruzie met mij te zoeken. Dit gaf mij zo’n ongelooflijk naar gevoel. Vooral omdat het totaal niet past bij hoe ik in het leven sta. Na twee pittige uitdagingen die ik te boven ben gekomen (waardoor mij positiever en sterker voel dan ooit) past zo’n negatief iemand in de verste verte niet in het plaatje. Maar toch liet ik mij uit het veld slaan en liet er kostbare tranen om. Verspilde er onnodige energie aan. Deze quote is een goede stok achter de deur: Laat het los! Laat het gaan!

Oké, de laatste. Om mee af te sluiten. Hier word ik NIET NORMAAL blij van:

651b3013b295dbef23903e19d8264550

Ik doe toffe dingen. Bizarre dingen. Dingen die de meeste mensen niet zouden durven, laat staan doen. Ik doe ze gewoon. Omdat ik daar blij van word. Omdat ik mij dan VET STOER voel.
Er is iets in de pijpleiding. Ik mag er nog niets over vertellen. Maar zodra dat wel mag, ben jij de eerste die het hoort en ziet. Het is ZOOOOOOO EPIC. Maar écht!

Deze stuiterdestuitermevrouw gaat op tuk. Als dat lukt. Ik heb namelijk niet normaal veel zin in morgen. Morgenmiddag.

 

LIEFS!

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s