Annette AH kerstcommercial

Eindelijk mag ik het vertellen!

Twee weken moest ik het strikt geheim houden, maar nu Sint het land uit is mag het eindelijk van de daken geschreeuwd worden: ik zit in de Albert Heijn kerstreclame van 2018!! Niet met je ogen knipperen, want dan mis je de nanoseconde dat ik in beeld ben. Voor de echte kenners: m’n arm en haar flitsen later ook nog even voorbij.

Rond seconde 22 zie je mij zeer professioneel een venkel te lijf gaan (ik geloof dat dit de eerste keer was dat ik ooit een venkel in m’n handen had):

De opnames waren ontzettend leuk om te doen. De regisseur, de cameraman, styliste, visagiste en alle andere crew members waren super aardig. M’n nepfamilie trouwens ook. We hebben samen ruim een uur getafeld om de juiste beelden te creรซeren. Tijdens dat uur was ik even de moeder van een zoontje van 3, een dochter van 4 en een zoon van 7. Best een uitdaging om een kerstdiner netjes te laten verlopen: Net als in het echt!

 

Ach, is mijn tv-dochter geen dotje?? Noor was zo zoet!! En achter ons zie je de leukste tv-zoon: Deen. Zo knap dat ze zo goed alle instructies volgden en bakken vol geduld hadden.

Super goed gedaan, Team AH tv-commercial! En te gek om met jullie samengewerkt te hebben, David de Winter, Gabor Deak en Jantien de Blok. Jullie mogen ontzettend trots zijn op het eindresultaat.

Om m’n debuut in een tv-commercial te vieren, ga ik vanavond heeeeeerlijk in de stoel van de schoonheidsspecialiste liggen. Bij Amanda van Erna’s Beauty natuurlijk. En misschien komt Amanda binnenkort ook wel op tv. Ze doet namelijk mee met de Beauty Awards 2019 en hoort in januari of ze officieel genomineerd is. Eerst komt er nog een Mystery Klant bij haar langs om haar te beoordelen en gaat een professionele jury haar inzending (met daarin haar missie en visie) bekijken. Spannend!

Als het aan mij ligt dan wint zij de prijs voor Beste (en Liefste, Leukste, Gezelligste en Grappigste) Schoonheidsspecialiste en -Salon van Nederland. Duh! Ik breng er niet voor niets eens in de maand ruim een uur door ๐Ÿ˜‰

Amanda en Annette Erna's Beauty

Om te zien of Amanda genomineerd gaat worden, kun je haar volgen op Instagram: @ernas_beauty

Okรฉ doeiiiii! Time to chilllll!

 

liefs,

Annette

4 gedachtes over “Eindelijk mag ik het vertellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s