Annette Buitenplaats Plantage

Tien dingen waar ik vandaag vrolijk van werd!

Blije momenten komen en gaan. Voor je het weet, ben je ze weer vergeten. En dat is toch eigenlijk zo, zo jammer! Want wanneer je ze onthoudt en herbeleeft, geef je er juist extra kracht aan. Dan voel je die happy vibe door je hoofd en lijf en houd je dat gevoel lekker lang vast. Daarom ga ik er nu eens goed voor zitten en schrijf ik tien dingen op waar ik vandaag vrolijk van werd.

Mijn Blije Lijst Van Vandaag  

 1. De opgewekte stemmetjes van Jools & Pippa….

  ….. toen ik vanochtend de trap af kwam lopen. Ze waren in de badkamer al druk bezig met hun ochtendritueeltjes: tandenpoetsen, plassen, uitkleden en aankleden. Een heerlijk begin van de dag!

 2. Dat ene uurtje…. 

  ….. alleen in huis vanochtend. Thaddeus bracht de meiden naar school (dank, dank lief!), m’n schoonvader ging naar z’n werk en schoonmoeder ging sporten. Het was nog donker en alleen de lichtjes van de kerstboom waren aan. Ik schonk mezelf een latte in en genoot van de rust. De rust vervloog toen ik ruzie kreeg met het online programma om een fotoalbum in elkaar te zetten. Dat parkeer ik lekker voor de komende tijd. Of heeft iemand nog een toptip?

 3. Van ronddwalen door Woonwinkel Happy Home in Cruquius….

  …… werd ik heel vrolijk. Voor het eerst ben ik echt gaan nadenken over hoe we ons nieuwe huis willen inrichten, straks in maart/april. En dat allemaal dankzij de eigenaresse en interieurstyliste van Happy Home: de leuke en lieve Anita Notenboom. Zij had mij uitgenodigd voor een oriënterend gesprek, maar dat leek mij eerst nog een beetje te vroeg (aangezien we pas over 3,5 maand gaan verhuizen). Je kent mij: ik denk nooit zover vooruit. Maar ik moet eerlijk zeggen: Anita heeft mij overtuigd dat dit een heel fijn iets is om alvast mee bezig te zijn. De voorpret is dus begonnen!


 4. In m’n uppie lunchen….

  ….. bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Van de vegaburger werd ik niet heel gelukkig, maar de zoete aardappelfrietjes en café latte waren heerlijk. De prijs was best heftig: ik mocht E20,- afrekenen. Maar daar kreeg je dan wel een mooie plek mét uitzicht bij.
  Annette Buitenplaats Plantage

 5. Het koppie van Pippa…..

  ….. toen ik haar voor het eerst sinds eeuwen ophaalde bij haar speelschool. Normaal doen Thaddeus en oma dat afwisselend, maar nu tijdens mij vakantie kan ik er voor haar zijn. Zo leuk om haar dolenthousiast te zien reageren én om een gezicht te krijgen bij alle namen van vriendjes die ze steeds noemt! Ze was trouwens in goed gezelschap: ze was het enige meisje tussen 12 jongetjes.

 6. Het koppie van Jools…..

  ….. toen ik haar -bij het ophalen van school- vertelde dat we naar Anouk en haar hondjes zouden gaan. Ze kon niet wáchten om Evi en Juno uit te laten!

 7. Anouk’s schaterlach….

  ….. om Pippa’s versie van ‘Er is een kindeke geboren op aard’. Die gaat zo: “Er is een kindeke geboren geboren in poep.” Want: “Ik ben ook geboren in poep. Ik had in mama’s buik gepoept.”

 8. Een WhatsAppje van Elles……

  …… die schreef dat ze op de nominatielijst staat voor BOLLENSTREEK TOPVROUW 2019. Je kunt nog tot en met 19 december 20.00 helpen om haar officieel te nomineren door op deze link of foto te klikken.  
  Anouk Boetzer fotografie - Elles_nu-38

 9. Jools & Pippa die rondrenden…..

  …… met de 2 hondjes van Anouk. Of: De 2 hondjes van Anouk die rondrenden met Jools & Pippa.

 10. Jools die naar mijn buik wees en riep……

  …… “Mama, je hebt een baby in je buik!” Waarop ik in een deuk liggend lachend antwoordde: “Nee hoor, schat, ik heb gewoon een beetje veel gegeten.” Haha oepssss! Lekker hoor, een bijdehante kleuter in huis! Moet ik hier ook voortaan m’n buik in gaan houden ;-)?! Gelukkig kun je veel van je kind hebben. Dus dit kon er wel bij en ik zag de humor er wel van in.

Nou, dat ging best vlot: die 10 geluksmomentjes rolden er zo uit! Ik vond het ook ontzettend leuk om te doen. Een note to self dus: vaker zo’n lijstje maken! Doe je mee?

 

liefs,

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s