https://momspiration.nl/2018/12/22/een-wel-hele-bijzondere-kerstgroet-van-team-momspiration/

Een wel hele bijzondere kerstgroet van Team MOMspiration!

Oh, ik zit mij hier heerlijk te verkneukelen (fantastisch woord trouwens) om de aanstaande reacties van mijn lieve teamies: Tessa, Marjolijn, Anouk & Elles. Zij hebben deze (te) gekke kerstgroet namelijk nog niet gezien. Ik hoop dat zij én jullie er net zo om moeten lachen als ik… Kijk en geniet!

Namens ons alle vijf, wensen we jullie alles toe wat je maar zou willen. Think big, go wild, smile bright en wees lief voor je eigen lijf en hoofd. Dat werkt aanstekelijk en voor je het weet komen je familie en vrienden in dezelfde vibe. Dit wensen we je natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen toe, maar heerlijk het hele jaar door. Je krijgt er gratis een paar baaldagen bij. Dan kun je daarvoor en daarna extra genieten van al je blije momenten.

kerstfoto MOMspiration

Liefs namens Team MOMspiration,

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s