Jools & Pippa skiles in Ruhrquelle, Duitsland - MOMspiration

Mag je je eigen kind uitlachen?

Sorry, maar we kunnen er echt niets aan doen. Iedere keer wanneer we het filmpje van Pippa haar allereerste skiles bekijken, dan komen we niet bij van het lachen. Gelukkig lacht Pippa zelf net zo hard mee: daardoor voelen we ons iets minder slechte ouders dat we ons eigen kind uitlachen… 😉 

Oké, ik zal je niet langer in spanning houden. Hier is HET filmpje!

Ze bleef het skiën gelukkig erg leuk bleef vinden en ging samen met zus Jools de hele dag door! Ze vroegen allebei ’s avonds toen we ze naar bed brachten of we gauw weer gingen skiën. En dat ondanks dat het bijna de hele dag geregend had en ze echt doorweekte en beurse katjes waren geworden. Bikkeltjes hoor!

Hebben jouw kids ook al eens geskied? En gingen ze á la Pippa ook wel eens head first naar beneden? Of heb je andere grappige anekdotes over skiles? Deel ze alsjeblieft op Facebook bij het bericht over dit blog.

liefs!

Annette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s