Blogs 2019

We Are Pregnant is het tofste babyevent

Van vrijdag 22 maart tot en met zondag 24 maart 2019 vond voor de derde keer, in de Spoorwegkathedraal in Utrecht, ‘We are Pregnant’ plaats. Het tofste babyfeest van Nederland als je het ons vraagt! In november staat editie nummer vier al op de planning. Dus heb je dit eerste weekend van november nog geen plannen? Dan moet je dit zeker gaan doen!

Met z’n drieën naar editie nummer 3 van We are Pregnant!

Marjolijn was na de eerste editie al om. De tweede editie bezocht zij samen met mij (Anouk). Nu was het tijdens de derde editie tijd om ook de zwangere Annette enthousiast te maken voor dit gezellige en vooral stijlvolle, knusse en originele event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht

We are here!

Ons bezoek aan We Are Pregnant begint heerlijk ontspannen. We zijn lekker vroeg dus het is nog rustig. Dat geeft ons genoeg tijd om ons te oriënteren en even rustig te landen. Voor Marjolijn en mij voelt het al bijna vertrouwd om hier te zijn. De styling is wederom tot in de puntjes verzorgd. Alles is Instagram-proof en de kleurtjes zijn zo heerlijk zoet en rustgevend.

We ploffen neer in de Pink bar om onze dag te starten met lekker koffie en natuurlijk een taartje van Sprinkels Bakery. Er is werkelijk aan alle details gedacht om mama’s-to-be en kersverse mama’s een inspirerende dag te bezorgen. De leukste merken, gezellige zithoekjes en een ontspannen sfeer maken dat je wilt blijven en blijft rondkijken. Nog even hier, nog even daar. Tijd voor nog een theetje en gewoon even zitten. Shoppen bij de leuke stands, kletsen met ondernemers met mooie producten.

Shoppen voor de baby’s

En dan is het tijd om te shoppen! Want op We Are Pregnant vind je natuurlijk veel meer dan goede koffie en lekkere taartjes. Er staan meer dan 50 toffe ondernemers met hun bijzondere producten. De allerzachtste babykleertje, duurzame initiatieven, hip speelgoed. We kijken onze ogen uit. Hieronder volgt een kleine impressie van al het leuks wat we gezien en gekocht hebben.

Tot de volgende keer?!

Maar natuurlijk gaan we de volgende keer weer! Dit feestje, dat willen we gewoon niet missen. Want ook deze derde editie heeft alle verwachtingen weer overtroffen. Plus dat op stap met team MOMspiration gaan natuurlijk super leuk is. Samen lekker kletsen over het leven als (aanstaande) jongensmama, rondsnuffelen, opzoek naar leuke items en inspiratie opdoen (en geïnspireerd zijn we zeker!). Ideeën uitwisselen, thee en cupcakes en gewoon heerlijk genieten van een ontspannen dag.

We are Pregnant is gewoon het leukste babyevent van Nederland!

Liefs, Marjolijn, Annette & Anouk

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van zoontjes Oscar Yule (2018) en Nordin (2021) en dochtertje Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.