Wat denk jij? Een broertje of een zusje voor Jools & Pippa?

Over 1,5 week is het zover. Dan mogen we bij Dokter Papa plaatsnemen voor een hele bijzondere echo. Ten eerste omdat hij de organen en botten van de baby uitgebreid gaat bekijken. Hij kan vanaf 14 weken al een heel groot deel van de 20 weken echo doen met zijn geavanceerde apparatuur. Bij Jools en Pippa zijn we ook bij hem geweest en daar waren we toen zo blij mee. Wat we toen en volgende week ook te horen en zien gaan krijgen is of de baby een jongetje of een meisje is. De gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar jeetje, wat heb ik er zin in om te weten wie er in mijn buik groeit! Weten of het een broertje of een zusje is maakt voor ons het beeld/idee van de baby net een stukje duidelijker en echter! 

Bij Jools & Pippa heb ik geen seconde getwijfeld tijdens de eerste periode van de zwangerschap. Ik wíst gewoon dat ze meisjes waren. Maar nu. Nu is het anders. Ik dacht eerst echt een jongetje, maar sinds gisteren (na het luisteren van het hartje), neig ik meer richting een 3e girlie!

En ja, alle ‘ze zeggen’ wetten wijzen er ook op (knipoog, knipoog ;-)).

Volgens de uiterst betrouwbare Chinese kalender wordt het een meisje:

screenshot2019-01-31at15.33.26

Kijkend naar ‘de theorie’ van het aantal hartslagen per minuut wordt het een meisje:

img_9511

Boven de 140 slagen per minuut? Een meisje!

 

Mega trek in zoetigheid? Een meisje!

We are pregnant event -8

Ik ben dus he-le-maal geen zoetekauw eigenlijk, maar ik SNAK nu naar taart en slagroom en sapjes. Dit is SO NOT ME!

Hihi, alle gekheid op een (lolly)stokje: dit zijn zomaar random fabeltjes die op het internet te vinden zijn en geen wetenschappelijke onderzoeken aan zijn verbonden. Maar het is wel super grappig om te lezen en even lekker in mee te gaan. Gewoon voor de lol.

Ons echte uitsluitsel krijgen we op zaterdag 9 februari, wanneer we voor de 3e keer naar Dokter Papa in Amsterdam mogen voor een geslachtsbepalingsecho. Bij Jools & Pippa hebben we dit, zoals ik al eerder schreef, ook rond de 14e week gedaan en nu dus weer. Waar we 10000 keer nieuwsgieriger naar zijn dan het geslacht, is hoe het met onze baby gaat. Dokter Papa gaat dit uitgebreid onderzoeken. We kunnen niet wachten!

Wat denk jij? Krijgen wij een jongen of een meisje? En klopten bij jouw die gekke fabeltjes?

liefs,

Annette

PS:

Mijn grade 3 leerlingen hadden vanochtend TE lief een Surprise Baby Shower voor mij georganiseerd:

screenshot2019-01-31at16.04.45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s