DE vraag der vragen: Willen Jools & Pippa liever een broertje of een zusje?

Zeer regelmatig vliegt bovenstaande vraag Jools & Pippa om de oortjes. Zodra het gesprek over mijn bolle buik gaat, willen mensen van onze dochters weten of ze liever een broertje of een zusje willen. Er wordt gevraagd: “Waar hopen jullie het meest op?” Het grappige is, is dat wij (Thaddeus en ik) zelf deze vraag nog nooit hebben gesteld aan hen. Dus iedere keer wanneer dit vraagstuk door andere mensen aan de meiden wordt voorgelegd, zijn ook wij ontzettend benieuwd naar de reactie van de aanstaande grote zussen! 

Nou, nu moet ik zeggen dat ik het antwoord inmiddels wel kan voorspellen. Hun reactie is steevast hetzelfde. Hun reactie maakt ons niet normaal trots. Want wat denk je dat de meiden zeggen?

Ik wil een broertje of een zusje. Het maakt niet uit wat het is. Als het maar goed gaat met de baby. En als het maar goed gaat met mama en haar buik waar de baby nu woont.

Wow! Dat is toch te lief en mooi?! Dat hun hartjes al groot genoeg zijn om op deze manier te denken en zich hierover uit te spreken. We hebben ze in al die weken niet één keer iets over een voorkeur horen zeggen. Over welke kleding iedere dag aangetrokken moet worden (glitters, een rokje  en welk kleur bordje ze bij het ontbijt krijgen hebben ze een zeeeeer duidelijke mening, maar blijkbaar begrijpen ze bij dit soort veel belangrijkere zaken hoe onbelangrijk een persoonlijke voorkeur voor het een of ander is. Knap!

Ondanks dat we oprecht alle vier geen voorkeur hebben voor het geslacht van de baby, zijn we wel ontzettend nieuwsgierig! Het maakt de baby voor ons nog weer een stukje realistischer. Dan is het een hij of een zij in plaats van een het. Onze zoon of dochter of broertje of zusje in plaats van ‘de baby’. Zo leuk!

Maar wat we al eerder zeiden en waar Jools en Pippa zich ook zeer bewust van zijn is het allerbelangrijkste dat het goed gaat met de baby. Dat gaan we morgen (!) op zaterdag 9 februari allemaal zien en horen in de echoscopiepraktijk van dr Papa in Amsterdam. Hij zal al een groot deel van de 20 weken echo doen, terwijl ik dan nog niet eens 15 weken zwanger ben. Spannend! Oh en Jools & Pippa gaan gezellig mee 🙂

Wij doen (zoals je vast al doorhad) niet echt aan geheimen. Ik zal jullie dus morgen na de echo laten weten hoe het is gegaan op Instagram en/of MOMspiration.nl. Even kijken hoe de dagen verder loopt en in hoeverre ik aan typen toekom 😉

Fijn weekend lieve jij! Heb je ook leuke, spannende, gekke of juist geen plannen??

 

liefs,

Annette

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s