Stiekem vinden we dit allemaal leuk

Stiekem vinden we dit allemaal leuk: Binnenkijken bij anderen. Hoe woont iemand anders? Niets leuker dan op Funda. Niet om een huis te kopen maar om te zien hoe iemand anders woont. Hoe vreselijk de gordijnen zijn. Of juist inspiratie op doen voor een hip interieur op Pinterest. En als iemand zwanger is, dan willen we natuurlijk allemaal weten: Hoe ziet de babykamer er uit? Komt dat even goed uit, want ik heb een nieuwe video opgenomen waarin ik (eindelijk) laat zien hoe de babykamer van Oscar er uit ziet. Verder vertel ik je over de 5 items die ik de afgelopen weken als kersverse mama niet had willen missen. En dan bedoel ik niet voor je baby, maar voor jou als mama. Van die superhandige dingen, die je niet op een baby-uitzetlijst vindt. Items die je leven gewoon een stukje makkelijker maken nu je je handen toch al vol hebt aan flesjes, kolven, luiers en spuug opruimen. Kijk je mee?

Wil je voortaan geen video meer missen? Abonneer dan gewoon even op mijn kanaal voor nog meer MOMspiration!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s