Annette MOMspiration 20 weken echo

Hoe ik de goede 20 weken echo op een wel heel bijzondere manier vierde….

Yes, yes, yes! Het gaat goed met ons zoontje. Wat een enorme opluchting en blijdschap bracht de goede uitslag van de 20 weken echo met zich mee. Ik kan weer rustig ademhalen en genieten van dit kleine mannetje in m’n buik. Want mensen, wat brengt een zwangerschap toch een hoop onzekerheid met zich mee. Het begint al voor de zwangerschap: kan ik überhaupt zwanger worden? Dan de eerste spannende periode richting de verlossende 12 weken echo: gaat het vruchtje uitgroeien tot een gezonde baby? Op weg naar de 20 weken echo: zullen er afwijkingen worden gevonden? De periode tot de bevalling: oh, ik voel m’n baby al een paar uur niet > gaat alles nog wel goed? Na de bevalling: de zorgen houden nooit, nooit op! (dat zegt m’n moeder in ieder geval). Maar vandaag is het feest. Weg met de zorgen. Om de goede 20 weken echo te vieren verwende ik mezelf en de baby met 3 ontzettend leuke dingen: een heerlijke lunch samen met liefste vriendin Elles, een heerlijk setje ondergoed van Upsa! én een Matis schoonheidsbehandeling bij Erna’s Beauty van 1,5 (!) uur. Yes, baby!

DE lunch…..

Oh liefste Ellie, wat fijn dat je mee was naar de 20 weken echo. Heel bijzonder om dit met jouw te delen en te lief dat je zo voor ons klaarstond. Dank dank dank.

Zit je dan bij Barista Café in Hoofddorp te smullen van een cappuccino en een flatbread vol groenten, staat er opeens een cadeaumand voor je neus. Met daarin de schattigste baby-items die je maar kunt bedenken. Ik was zo, zo verrast! Elles is zo, zo attent! Kon bijna geen woord uitbrengen en voelde alleen maar liefde voor dit mooie mens.

HET setje ondergoed…..

Oh liefste Lilian, wat ben je toch goed bezig met je fijne collecties (fiets)broekjes en hemdjes. M’n hardwerkende lijf is verliefd op het stofje en de flexible pasvorm van je nieuwe lijn onderkleding van Upsa! Ik wil het nooit meer uit. Dank dank dank.

Sta je dan, te shinen voor de camera in een gloednieuw setje onderkleding waarin je je heerlijk voelt. Fijne stofjes om m’n lijf maken mij een heel blij mens. Het broekje ga ik straks in de lente en zomer lekker dragen onder rokken en jurken: werkt super tegen plakkerige en schurende bovenbenen. Én tegen het ongewenst ‘moonen‘ wanneer peuters en kleuters zich iets te enthousiast onder je rok willen verstoppen. Én tegen nog meer onvrijwillge blote-billen-show-momenten tijdens een fietstochtje met een rok of jurk aan. Maar voor nu -voordat Rokjesdag is geweest – is het mijn pyjama. Love! 

Dit mooie setje is vanaf 20 maart te verkrijgen via de webshop van Upsa! – Nog even geduld dus. Er zijn ook andere kleuren en modellen om van te kiezen. Bijvoorbeeld met een prachtig kanten randje. 

DE schoonheidsbehandeling….

Oh liefste Amanda, bij jou werd de blauwe wolk alleen nog maar blauwer! Genietend met m’n handen om de bolle buik en jouw handen die mijn gezicht en nek en schouders verzorgden, voelde ik vlinders in m’n hele lijf. Dank dank dank.

Lig je dan op de stoel bij Erna’s Beauty in Nieuw Vennep te smullen van een behandeling waar je ‘u’ tegen zegt. Het gevoel dat iemand écht de tijd en aandacht voor jou heeft en je zelf gewoon lekker even niets hoeft te doen is magisch. Mama Me-Time To The Max. Dit kan ik een ieder met heel m’n hart aanraden. Ga het beleven, ga het ervaren: gun jezelf dit, wees lief voor je lijf en laat je verwennen. Dit voelde zó als mijn moment! Ik leek wel jarig.

IMG_0976

Als ik dit zo aan het typen ben, beleef ik de middag weer opnieuw. Weer voel ik die vlinders. En wat mij betreft mogen ze nog lekker lang blijven krioelen in m’n lijf. M’n lijf waar een prachtig, lief, klein, gezond mannetje in aan het groeien is.

Ik ben heel, heel dankbaar mens!

liefs,

Annette

PS 1: Ook jullie ben ik enorm dankbaar voor alle liefste gelukswensen voorafgaand aan de echo. De zenuwen werden daardoor een stuk minder. Zo lief! #moedersversterkenmoeders 😉

PS 2: Heb jij het ook gevierd toen je een goede 20 weken echo had? En hoe? Super leuk als je dat met ons deelt op Facebook of Instagram. Kunnen we daar lekker verder kletsen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s