Hiep Hiep! Pippa is vandaag 4 geworden!

Met m’n laatste restje energie typ ik deze woorden. Want: Hallo… wat een weekend! Vrijdag kregen we de sleutel van ons nieuwe huis (YAY!), zaterdagochtend hadden we een te gekke fotoshoot met ons gezin voor het tijdschrift Ouders van Nu, zaterdagmiddag en avond werd er flink geklust in het huis en vandaag, zondag, is Pippa 4 jaar geworden. Pippa had 2 wensen voor haar verjaardag: ze wilde een eenhoorntaart en een KLM vliegtuig want: “Ik wil later vliegtuigbestuurder worden.” Die wensen kwamen uit, maar het allerbelangrijkste was dat ze genoten heeft van de lieve mensen om haar heen die speciaal voor haar langs waren gekomen.

Het was een ontzettende gezellige zoete inval vandaag in ons nieuwe huis. Thaddeus en zijn ouders kregen hier helaas niet veel van mee, omdat ze keihard aan de klus waren. Met succes, want al het behang is van de muren op de slaapkamers.
(Dank dank dank daarvoor!!!)
Ondertussen werd er beneden van de taart (DE eenhoorntaart) gesnoept, gezongen voor Pippa en speelde ze fijn met allerlei lieve vriendjes. Ondanks dat we vrij losjes hadden aangegeven dat iedereen welkom was om langs te komen, maar zich absoluut niet verplicht hoefde te voelen, aangezien we niet echt een feest hadden georganiseerd, was het een heerlijk komen en gaan van geliefden. Iedereen wist zelf de waterkoker en koelkast te vinden, leidde zichzelf rond door ons nieuwe paleisje en de kids speelden blij buiten. Een stress-free feest! Hoe fijn!?

Nog even over die eenhoorntaart van Patisserie Vermeer.

Jongens, wat was ‘ie prachtig. En mooi! Je gelooft het misschien niet, maar hij is gewoon keihard opgegaan. Zo lekker was de slagroom en aardbeienvulling in combinatie met marsepein.

-8545695212987912722_IMG_4271

Pippa’s eenhoorntaart komt van Patisserie Vermeer in Lisse. Je bent gewaarschuwd: daarna wil je nooit meer gebak van iemand anders! 

Nog even over die sleutel.

Jaaaaa! We hebben ‘m! Deze week klussen: muren schuren en verven. Op vrijdag komen onze spullen uit de opslag. Na 2(!) jaar! Zo benieuwd wat er uit die containers komt…. Zin om lekker in te gaan richten vanaf dan. Maar ook: alles wat we niet meer willen of ooit nog gaan gebruiken gaat foetsie: een enkeltje naar de kringloop.

2909510D-DD61-4047-9DC3-7375E29A4B5B (1).JPG

Nog even over die fotoshoot voor Ouders van Nu.

Op 21 mei ligt de Ouders van Nu in de winkel waar een interview met ons in komt. En een foto (of meer). De fotoshoot was al ontzettend leuk en de mooiste shots worden naar ons gestuurd. Zo gaaf om ons viertjes vereeuwigd te hebben op een heerlijk spontane (lees: niet geposeerde manier): love it! De locatie was ook te gek: een voormalig schoolgebouw waar nu woningen in zijn gemaakt. Echt prachtig was het.

Oké. Dat was het. Peace out. Dit zwangere koetje is klaar voor een goooooood night of sleep. Morgen is Pippa’s eerste schooldag en heb ik voor het eerst een hele maandag voor mezelf. Die ik natuurlijk ga besteden aan de voorbereidingen op onze verhuizing as vrijdag. Morgen ga ik al onze kleding uitzoeken. Bij twijfel: kledingbank. Flinke klus en echt even nodig. We willen met zo min mogelijk spullen straks het nieuwe huis betreden. Schouders eronder dus!

Maar nu lekker niet: welterusten!

liefs,

Annette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s