Erna's Beauty MOMspiration

De winnares van de Erna’s Beauty & MOMspiration GiveAway is….

Ja jeetje, een winnares kiezen tussen al deze (wens)mama’s die een 90 minuten durende Meet & Treat (kennismaking + huidanalyse + gezichtsbehandeling) was natuurlijk mega onmogelijk. Daarom hebben we de namen van alle (76!) kansmaaksters die getagd zijn onder het bericht over de GiveAway op de Facebook en Instagram accounts van MOMspiration, The Flying Dutch Family en Erna’s Beauty ingevoerd op de website van Naamloting.nl. Een draai aan het rad, uhhh druk op de knop en dit is de naam die gekozen werd…..

Screenshot 2019-05-12 at 20.10.42

Hiep hiep hoera voor Chantal! Gefeliciteerd met deze overheerlijke prijs. Dat je er maar net zoveel plezier aan mag beleven als ik.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft voor de (wens)moeder die dit cadeau zo goed kan gebruiken: misschien een mooi idee om samen met een club meiden dit te geven als steuntje in de rug. Letterlijk: want Amanda masseert ook een deel van je rug, nek en schouders tijdens de langere behandelingen. Hoe mooi om iemand hiermee te verrassen?! Bekijk de website van Erna’s Beauty voor de mogelijkheden, of bel gewoon even op (0252-347749). Het leuke team staat altijd voor jou klaar met toptips en antwoorden op je vragen.

Erna's Beauty Nieuw Vennep

Morgen geeft Beauty Expert Amanda ons op MOMspiration.nl een aantal super simpele tips waarbij je iedere dag goed voor je eigen huid kunt zorgen. Wat dan weer heel veel fijne neveneffecten heeft. Want: een relaxte & stralende mama = een relaxt en stralend gezin.

Mocht je nog vragen op het gebied van huidverzorging hebben: bel gewoon even naar Erna’s Beauty en/of maak een vrijblijvende afspraak met Amanda, haar moeder Erna, Jolijn of een andere medewerkster van Team Erna’s Beauty. 

Screenshot 2019-05-12 at 20.26.25

Hopelijk hebben jullie een fijne Moederdag gehad.

Heel veel liefs,

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s