Duinrell Wassenaar Duingalow The Flying Dutch Family MOMspiration weekendje weg met kids

Een Lang Weekend Duinrell: “Mama, mogen we hier wonen?”

Ken je het gevoel, dat je bijna uit elkaar barst van geluk? Daar hadden alle leden van ons gezin afgelopen weekend mee te kampen tijdens een mini-break op vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. We hadden geen besef van dag of tijd en deden volledig waar we zin in hadden. Oh, ik lieg. Jools hield 1 heel belangrijk tijdstip wel degelijk scherp in de gaten en dat was 14.45 uur. Want dat was hét moment dat er bij het Kikkerrad geknuffeld kon worden met de grootste groenste vriend van de meisjes: Mr Rick de Kikker himself. 

De meisjes hadden Rick al gespot voordat hij uberhaupt de kans had om naar het Kikkerrad toe te komen voor zijn dagelijkse Meet & Greet momentje. Die arme kikker werd gelijk gegrepen door Jools & Pippa. Gelukkig bleef hij lachen 😉 

Na ons vorige bezoek aan Duinrell schreef ik al hoe fijn wij het park vonden. We waren met name erg fan van de overzichtelijkheid en prima af te leggen afstanden tussen attracties aan het begin en het eind van het park. Hierdoor hoef je geen bepaalde planning te maken of volgorde aan te houden om alles te kunnen zien en doen. We hadden geen seconde last van een gehaast gevoel, wat je bij andere veel grotere parken wel eens kan krijgen.

Dit keer was dat relaxte gevoel verdubbeld: we konden het nóg rustiger aan doen, omdat we zelfs een paar nachtjes op het park bleven logeren. Volgens Jools & Pippa woonden we voor even op Duinrell. Dat beviel hen zo goed, dat ze best ons nieuwe huis (waar we sinds een paar weken wonen) in willen ruilen voor de Duingalow aan de rand van het bos.

Thaddeus en ik begrijpen hun gevoel helemaal. De combinatie van rust, tijd met elkaar en te gekke avonturen beleven was goud.

Het was een meer dan heerlijk weekend waar we met een enorme smile op terugkijken. En jij kunt mee terugkijken, want ik heb een filmpje gemaakt van het weekendje Duinrell!

Voordat ik weer verder ga met 111 rapporten schrijven (dit blog is keihard rapportontwijkend gedrag), wil ik nog 1 ding zeggen: Duinrell, we will be back. Wanneer de baby geboren is en ik Fit to Ride & Slide ben, komen we heel graag terug. Als enorme achtbanen en waterglijbanen fan was het soms best wel even een dingetje om alleen maar toe te kunnen kijken. Als troost gunde ik mezelf en de bolle buik een half uurtje chillen op een ligbedje in het Tiki Bad. Ook niet slecht, maar de volgende keer wil ik ook roetsjen!

IMG_4419

Liefs,

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s