Kom je een kijkje nemen in onze babykamer?

YES! Het kamertje van de baby is klaar! We hadden van te voren geen plan (goh, verrassend…) en het inrichten is daardoor een heel organisch proces geworden. De ene keer kwamen we tijdens het shoppen iets tegen wat heel erg bij ons gezin past of we kregen een lief cadeau van familie en vrienden wat we graag in de babykamer wilden zetten. Soms voegde Jools opeens wat toe en een andere keer Pippa: ZO tof om terug te kijken op hoe we met z’n allen op die manier een heel fijn plekje voor ons nieuwe gezinslid samen hebben gesteld. Tijdens mijn verlof zit ik hier regelmatig en kijk dan om me heen naar alle bijzondere spulletjes die stuk voor stuk een verhaal met zich meebrengen. Het is denk ik daarom dat dit babykamertje zo heerlijk voor ons voelt. Jools zei van de week: “Ik ga iedere dag even kijken in het kamertje van ons broertje en dan denk ik eraan dat hij het heel mooi gaat vinden.” LOVE, LOVE, LOVE!!!

Waar ik ook heel veel liefde voor heb, is voor jullie. De berichtjes die ik dagelijks via Instagram of Facebook krijg waarin interesse getoond wordt in het verloop van de zwangerschap, hoe Jools & Pippa het allemaal vinden, maar ook met de vraag of ik het babykamertje wil laten zien, vind ik zo leuk en lief! Dus daarom -om die laatste vraag te beantwoorden-, heb ik speciaal voor jullie een digitale rondleiding gecreëerd.

Klaar voor de start?? Daar gaan we!

Liefs,

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s