DE film van onze laatste vakantie als gezin van 4!

We hadden ons geen fijnere locaties (ja: 2!) kunnen wensen om onze laatste vakantie als gezin van 4 door te brengen. Op aanraden van onze favoriete expert op het gebied van kleinschalige paradijsjes in Cyprus, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en Malta –genaamd Eliza-, boekten wij 2 weken vakantiepret in Portugal. De eerste week bij Quinta Verde Sintra aan de Costa de Lisboa en de tweede bij Fazenda Grande in de Algarve.

Wie onze reisavonturen de laatste jaren gevolgd heeft, weet dat ik jullie het liefste aan de hand van bewegende beelden mee(terug)neem op avontuur. Daarom is er ook dit keer weer een heerlijke video. Met vrolijke Portugese vibes… Enjoy!

En? Heb je mijn Mitch & Pamela Baywatch grapje ontdekt? En het ‘Oeps-Daar-Gaat-Pippa’s-IJs’ momentje?

Het was een meer dan fantastische vakantie met z’n viertjes. Wat een bizar bijzonder idee dat het nu nog maar zo kort duurt voordat we met z’n vijfjes zullen zijn. Ons nieuwe avontuur staat op het punt om te beginnen!

liefs

Annette

PS: We willen heel graag de volgende mooie bedrijven bedanken voor het mede mogelijk maken van onze vakantie: Eliza was here, Beachlife Official, Little Hedonist en Petite Stock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s