Wendy Verloop Geboortefotografie - MOMspiration - the Flying Dutch Family - geboorte van Sol

Zo spannend om te delen! Hier zijn zeer exclusieve foto’s van de bevalling van Sol…

Wij zijn onze geboortefotografe Wendy Verloop zo, zo, zo dankbaar. Zij heeft hele verhaal van de geboorte van onze zoon Sol voor voor ons vereeuwigd. Zij heeft alle 1001 emoties die bij de geplande keizersnede kwamen kijken op unieke wijze vastgelegd. Zo puur. Zo echt. Zo adembenemend. Dat Wendy er de hele tijd bij is geweest, is duidelijk te zien aan de foto’s die ze heeft gemaakt. Toch hebben Thaddeus en ik haar aanwezigheid eigenlijk amper opgemerkt. Zo knap hoe ze dit allemaal voor elkaar gekregen heeft. Toen we de foto’s voor het eerst onder ogen kregen, werden we stil. Heel stil. En stroomden de tranen over onze wangen. Wow… Wat heeft Wendy de geboorte van Sol mooi gefotografeerd. Mooier dan we ooit hadden durven dromen!

Daar liepen we dan. Nog heel even papa en mama van 2 kinderen.

Wendy heeft haar favoriete foto’s geselecteerd en achter elkaar gezet in een video. Om de video een extra speciale touch mee te geven, heeft Wendy er het liedje onder gezet dat wij kregen als kraamcadeau. Ja écht, we kregen een slaapliedje voor Sol als kraamcadeau! Een dag na zijn geboorte stuurde Mariëlle, van Liedje Met Naam, dit via de mail naar mij toe. En iedere keer wanneer ik het hoor…. tranen met tuiten. ZO mooi! ZO lief! ZO origineel. En perfect voor onder de video van Wendy. Ben je er klaar voor? Pak je tissues er maar bij:

Zin om nog even door te emo-en? Hier zijn nog ‘een paar’ foto’s… Te prachtig om niet te delen!

De voorbereidingen op de geplande keizersnede

De geplande keizersnede

Terug naar onze ziekenhuiskamer

Jools & Pippa ontmoeten hun broertje Sol voor het eerst…

De opa’s en oma’s komen Sol bewonderen

Ik waardeer al deze foto’s zo enorm, omdat we nu het verhaal van ons zoontje Sol kunnen bekijken wanneer we willen. Nu zullen we het voor altijd kunnen onthouden. Voor mij is dit van zeer groot belang, omdat ik het zelf niet goed voor de geest meer kan halen. Ik ben zo vaak flauwgevallen en er zijn veel momenten die mij compleet voorbij zijn gegaan. Ik ben hele delen kwijt van de bevalling en daarna. Bij Jools en Pippa was dit ook het geval en daar heb ik nog steeds veel moeite mee. Ik vind het zo jammer dat ik zo veel stukken van hun bevallingen niet meer weet en er maar heel weinig foto’s van zijn. Vooral de bevalling van Jools was voor mij (en voor Thaddeus misschien ook wel) zeer traumatisch. Wanneer er foto’s zouden zijn geweest, dan denk ik dat dit had kunnen helpen bij de verwerking van deze ervaring.

Ook de geplande keizersnede van Sol vond ik heel, heel heftig. Maar door de foto’s te bekijken, ga ik steeds meer zien hoe prachtig het eigenlijk ook was. De combinatie van die twee gevoelens vatten de bevalling van onze zoon en de fotoserie perfect samen: Heftig en Prachtig.

Liefs,

Annette

2 gedachtes over “Zo spannend om te delen! Hier zijn zeer exclusieve foto’s van de bevalling van Sol…

 1. tanja1909 zegt:

  Wauw prachtige foto’s vaak als obstetrie verpleegkundige ook op de ok gestaan maar zo gefotografeerd eigenlijk zelden gezien. Ondanks de geplande sectio en dat t voor jouw zelf geestelijk ook heel zwaar was door alle bijwerkingen van de narcose wel een ontzettend mooi geboorteverhaal van jullie prachtige ventje. Volop genieten maar dat doen jullie zeker

  Like

 2. Leonie zegt:

  Wow! Als eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje!
  En idd, zakdoekjes klaarleggen. Wat een mooi filmpje met alle foto’s en dan dat liedje. Kippenvel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s