Het leven na kanker is niet altijd een feestje

Tijd. Maakt van baby’s boefjes. Van meisjes mama’s. Vervaagt de littekens, laat je haar weer groeien, maakt ruimte voor geluk & liefde. Ik vertel er niet vaak over. Ik deel het niet graag. Maar vandaag, een dag voor mijn 34e verjaardag, sta ik er toch even bij stil. Ik had kanker.
MOMspiration Anouk Boetzer momfluenced-6
Deze maand is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose Hodgkin kreeg. Ik leef, mede dankzij onderzoek naar kanker. Er is veel veranderd in mijn leven maar vooral ook in de behandeling naar kanker; er is meer aandacht voor nazorg, voor bijwerkingen van behandeling en voor nabestaanden en naasten. Zelf deed ik na de diagnose mee aan een studie over het aanpassen van de behandeling van Hodgkin in een bepaald stadium. Met het idee dat ik dan misschien een ander kon helpen. Ik hielp vooral mijzelf, want na het eerste onderzoek bleek dat ik veel ernstiger ziek was dan aanvankelijk was vastgesteld. Ik mocht geen deel meer nemen aan de studie, maar misschien is het wel mijn redding geweest.
MOMspiration Anouk Boetzer momfluenced-7
Morgen vier ik mijn 34e verjaardag. Want ik won de strijd, ik kreeg tijd. Ik kreeg de tijd om het leven te vieren. Voor mijn verjaardag vraag ik jou om een kleine donatie te doen aan het KWF in mijn collectebus: https://kwf.digicollect.nl/anouk-boetzer . Zodat er in de toekomst voor meer mensen een morgen is en tijd om het leven te vieren. Want het leven na kanker is niet altijd een feestje, maar we maken er het beste van!โœจ
Dankjewel.
Liefs, Anouk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s