La Mama Booster Academy - Booster High Tea - Het Tussenstation Lisse

Kom je ook naar de Booster High Tea?

Honderdduizend vlinders in m’n buik en een dikke vette smile op m’n gezicht: La Mama Booster Academy is onnnnn! Dit is echt een droom van mij die in vervulling aan het gaan is. Mijn droom om zoveel mogelijk mama’s te helpen lichter en blijer in het leven te staan door ze een flinke boost positieve energie mee te geven. Maar vooral ook door hen te inspireren hoe ze die energie zelf op kunnen wekken. Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt!

Het eerste La Mama Booster Academy event: de Booster High Tea bij Het Tussenstation in Lisse

Op zaterdag 30 november organiseer ik een Booster High Tea bij Het Tussenstation_in Lisse. Een heerlijke middag voor jou waarbij je kunt genieten van lekkernijen en inspiratie op gaat doen om lichter & blij(er) te leven. Echt een cadeautje voor jezelf ☀️

De Booster High Tea is van 12.00 – 14.30 uur en kost €45,-. Er is plaats voor 15 deelneemsters. Er zijn al 7 plekjes gereserveerd, dus twijfel niet te lang als je er ook graag bij wilt zijn. Stuur mij een dm via Instagram, een berichtje via Facebook of mail naar annette@MOMspiration.nl, dan stuur ik jou een betaalverzoek.

Hopelijk zien we elkaar op zaterdag 30 november!

liefs,

Annette

PS: Onder de 15 deelneemsters verloot ik 1x een gratis deelname. De winnares hiervan wordt bekend gemaakt tijdens de Booster High Tea 🎂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s