Anouk Boetzer fotografie - La Mama Booster High Tea - Tussenstation Lisse - Annette de Graaf

La Mama Booster High Tea: Ik volgde mijn hart en (be)leefde mijn droom!

Het is al 1,5 week geleden, maar nóg ben ik ‘high’ van de allereerste editie van La Mama Booster High Tea. Samen met 15 lieve, mooie, gezellige, fijne, inspirerende vrouwen genoten we van een smakelijke middag vol herkenning en motivatie. Het was zo te gek dat er zeker een vervolg gaat komen. Want zoals een deelneemster meldde in haar feedback: “Een middag als deze gun ik iedere moeder!”

Wat is La Mama Booster High Tea eigenlijk?

De pr voor de Booster High Tea moet wel de vreemdste ooit zijn geweest. Wanneer mensen vroegen wat ik nou precies ging doen op die middag, antwoordde ik met:

Een heerlijke middag leren om jezelf te inspireren

Mega vaag eigenlijk, maar toch trok deze aankondiging al snel 15 vrouwen aan en was het evenement binnen een week volgeboekt. Wat we precies gingen doen wisten ze niet en ik moet eerlijk zeggen: ik ook niet! Ik wilde ze in ieder geval een positieve boost geven en ervoor zorgen dat ze met een flinke dosis blije energie weer naar huis zouden gaan. In m’n hoofd en hart wist ik dat dat het wel goed zou komen, maar het programma liet ik ontstaan op de middag zelf. Ik had er het volste vertrouwen in dat ik op de middag zelf precies zou aanvoelen waar behoefte aan was. En dat gebeurde! Dat lukte!

We vonden herkenning in elkaars struggles.

We inspireerden elkaar.

We inspireerden onszelf.

We werden verwend met prosecco, heerlijke hapjes en thee.

We creëerden kant-en-klare life hacks om toe te passen in ons heerlijke hectische leven als perfecte imperfecte mama.

Och. Ik heb ZO lopen stralen die middag. Ik heb ZO genoten. Van de sfeer, van de verhalen, van de positieve energie. Dank je wel, lieve Anouk Boetzer, dat jij dat hebt weten te vangen op beeld. Zo kan ik weer eventjes teruggaan in de tijd en de gouden middag opnieuw beleven!

Reacties van de deelneemsters

Oké, heel tof dat ik zelf dus zo genoten heb ;-), maar hoe waren de reacties van de deelneemsters??? Ik deel er graag een paar met jullie:

Aan deze reacties te lezen was ik gelukkig niet de enige die vond dat de sfeer zo fijn was!

Dit waren een aantal take-aways:

Het lijkt me super om een tweede of een derde editie te organiseren, maar voor nu focus ik mij even op mijn gezondheid. Ik ben druk bezig om een goede balans te vinden tussen de hoeveelheid insuline en voeding en dat kost nogal wat energie. Vooral wanneer de balans ver te zoeken is. Dan vlieg ik van hypo naar hyper en probeer tussendoor nog wat kinderen naar school, zwemles of atletiek te brengen. Thank alle goodnessen voor le boyfriend die veel werk en zorg uit handen neemt zodat ik ook m’n rustmomenten kan pakken. Zoals een middagslaapje of een kopje thee in m’n up op de bank. Zo fijn!

Zodra er een nieuw event op de planning staat dan zijn jullie de eerste die dat horen natuurlijk! Zien we elkaar dan daar?

liefs,

Annette

PS: Mijn grote dank gaat uit naar……

Het Tussenstation Lisse: wat een fijne locatie voor dit event! We hebben gesmuld!

Elles: Dank je wel voor jouw onmisbare input. Wat ben ik blij met jou in mijn leven. Iedereen zou een ‘Elles’ moeten hebben. Gelukkig ben jij de mijne 😉

Anouk: Zoooo blij met de prachtige video en foto’s! Zoooo lief dat je hier zoveel tijd en aandacht en energie in hebt gestopt. Je bent de liefste!

Maaike Beuker van By Bloom: Thanxxxx babe voor jouw cadeautjes.
TIP voor de lezers: Allemaal lekker kaartjes en sieraden shoppen bij By Bloom! Super leuk voor de feestdagen én alle andere dagen van het jaar 😉

Drs Marjolein Leenarts: Wat een heerlijke huidverzorgingsproducten mocht ik van jou uitdelen aan de deelneemsters. Super lief van je!

En last, but not least: alle deelneemsters. Wat waren jullie fantastisch! Jullie hebben deze middag gemaakt en mij enorm geïnspireerd met verhalen, wijze woorden, twinkeling in de ogen en oerkracht. Mega trots op jullie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s