Gewoon, een gewone ma(ma)andag

Ik heb regelmatig het gevoel dat ik helemaal niets boeiend te melden heb. Weinig mee maak of geen uitdagingen heb om te tackelen. Gewoon, omdat alles gewoon oké is en z’n gangetje gaat. Dan kijk ik op Instagram naar verhalen van anderen of lees ik een blog en denk ik wel eens dat zij écht altijd een leuke dag hebben. Zij maken iets mee. Zij hebben uitdagingen en tegelijkertijd alles onder controle. Constant inspiratie om fantatische motherhood verhalen te delen. Met glitters en regenbogen.

Dat je dan eerst een plensbui op je hoofd krijgt, voordat die regenboog zichtbaar wordt, dat wordt nog wel eens vergeten. Of weggelaten. Dat je dan denkt, hoe doet ze dat toch? Terwijl 90% van de tijd, van mijn tijd dan in ieder geval, is gewoon het leven. Gewoon het gewone leven. Niet heel boeiend, gewoon met burgelijkheid, suffe huishoudelijke taken en moederen. Wie zit daar nou op te wachten? Mocht jij dus denken, ‘goh mijn leven is toch veelte saai om te delen, in vergelijking met wat ik online allemaal zie’. Laten we elkaar dan de hand schudden. Dat dacht ik ook. En het bracht mij gelijk op een idee, namelijk laat ik eens gewoon, een gewone maandag filmen. Met bekers die door de kamer vliegen. Een baby die huilt. En meer van dat soort dingen. Oh, en Oscar. Lieve, kleine Oscar. Hij, die van mij moeder maakt. Die mij de mogelijkheid geeft om jullie te inspireren. Over gewoon gewone mamadingen.

Veel plezier met kijken!

Liefs, Anouk

Met de volgende tags: