Dit is mamablogger Leonie

Met drie schoolgaande kinderen en poes Suus valt er altijd wat te beleven bij Leonie thuis. Genoeg verhalen en geluksmomentjes om te delen dus. We stellen aan je voor: mamablogger Leonie.

Wat is jouw favoriete dag van de week?

Zondag! Dat is bij ons pyjamadag, niks moet en alles mag dag! Heerlijk.

Wat is het laatste compliment dat je gegeven hebt?

“Wat mooi, schatje!”, over de tekening die dochter Fleur op school heeft gemaakt.

Wat zou je weleens willen leren?

Sparen en administratie bijhouden. Dat is niet mijn ding en zou ik beter moeten kunnen.

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Met stip op één zijn dat al die lieve momentjes met mijn kinderen. Als ik de haren van Fleur mag vlechten. Wanneer Nils uit het niets in de auto ineens roept wat het kwadraat van 16 is. Of als ik de kippendans doe voor Maud waardoor ze de slappe lach krijgt. Ja, dan ben ik echt gelukkig.

Wie is Leonie?

Leonie (1985) is een actief duizendpootje. Altijd wat te doen en altijd nieuwe avonturen om zich in te storten. Tegelijkertijd stort ze daarmee ook regelmatig in haar eigen valkuil. Haar doel is om de prioriteiten goed in het vizier te houden en daar de meeste energie in te steken. En prioriteit nr. 1 is haar gezin dat bestaat uit haarzelf en Ramon met wie ze getrouwd is. Samen hebben ze drie kinderen; Nils (2011), Maud (2013) en Fleur (2014). Samen wonen ze in Nieuw-Vennep, gezellig met poes Suus.

Met de volgende tags: