Dit is mamablogger Marjolijn

Gezelligheid, kneuterigheid en warmte van lieve mensen om zich heen. Een druk gezinsleven vraagt om structuur maar even heerlijk niks moet ook kunnen. Met drie mannen in huis zijn er altijd uitdagingen om mee aan de slag te gaan, maar daar draait mamablogger Marjolijn haar hand niet voor om.

Wat is je favoriete dag van de week?

Heel cliché maar de weekenden vind ik het fijnst. Thuis zijn met mijn 3 mannen komt toch echt boven de gestructureerde werkdagen. Ik vind het heerlijk als we geen plannen en/of afspraken hebben; dat we kunnen doen waar we zin in hebben. Spontane wandelingen op het strand, bij vrienden borrelen of gewoon even helemaal niks. Rommelen in huis: spelletje met Levi, boekje lezen op de bank of een Disney-film kijken. Ik ben er een kei in.

Wat is het laatste compliment dat je gegeven hebt?

Ik heb vanochtend de eigenaresse van Toost Hillegom gecomplimenteerd met haar leuke winkel. Ik volgde haar al langere tijd op Instagram en kon vanochtend eindelijk een keertje langsgaan. De winkel ademde een fijne sfeer, verkocht leuke (tweedehands) kleding, duurzaam speelgoed en had een gezellige kinderhoek. Ik kom er zeker nog een keer terug.

Wat zou je wel eens willen leren?

Ik zou heel graag willen leren om het rustig aan te doen. Ik ben altijd bezig, altijd druk, altijd gehaast. Mijn hoofd is vaak vol en het lijkt me heerlijk als ik meer mijn rust kan nemen. Ik heb hier afgelopen twee jaar al enorme stappen in gezet maar als ik kijk naar afgelopen weken heb ik nog wel een slag te slaan.

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Dat is enorm verschillend. Ik word gelukkig van een oprechte knuffel van mijn jongens, Levi die enthousiast vertelt over wat hij heeft meegemaakt, kneuterig met Stan ‘Boer zoekt vrouw’ kijken op zondagavond.
Maar ook: een goed gerecht, een schoon bed, nieuwe kleding, een schoon & opgeruimd huis, vroeg kunnen gaan slapen, opgaan in de gezelligheid met vrienden en/of familie. En natuurlijk chocola. En thee. En brownies. Food is life.

Wie is mamablogger Marjolijn?

Marjolijn (1987) houdt van gezelligheid, chocola en warmte. Warmte van de zon, een grote kop verse thee & een warme douche, maar ook van de warmte van de lieve mensen om haar heen. Het lijkt alsof ze alles onder controle heeft, maar dat lijkt alleen maar zo. Ze woont samen met haar drie mannen: vriendlief Stan, grote broer Levi (2012) en babybroertje Mick (2018) in het leukste huisje van Katwijk aan den Rijn. Drie dagen per week is ze te vinden als intern begeleider op een reguliere basisschool. 

Met de volgende tags: