Even voorstellen: dit is Debbie

momspiration mamablogger debbie

Je kunt haar waker maken voor een latte macchiato, een goed gesprek of natuurlijk voor een bevalling want onze mamablogger Debbie is naast haar werk als coördinator in een verzorgingstehuis ook doula. Ze is mama van Samuël (2015) en Jamie (2017).

Wat is je favoriete dag van de week?

Mijn favoriete dag is zondag. Op zaterdag werkt mijn man altijd en zondag is voor ons echt een familiedag. We gaan eerst naar de kerk, waar ik ook regelmatig zing. Daarna maakt het niet uit wat we doen: als we maar samen zijn.

Wat is het laatste compliment dat je gegeven hebt?

Ik heb de buren een compliment gegeven over de sfeer in hun woonkamer: het zag er heel gezellig uit.

Wat zou je wel eens willen leren?

Ik zou heel graag Spaans willen leren.

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Ik word gelukkig van kopjes thee, de lach van mijn kinderen, de knuffels van mijn kinderen, kopjes koffie, zonnestralen, wakker worden en mijn man zoenen.

Wie is mamablogger Debbie?

Debbie is een bezige en gepassioneerde dame. Ze houdt van mensen, van cappuccino’s, haar werk als doula, zingen, dansen, schrijven en boven alles houdt zij ontiegelijk veel van haar twee zoontjes. Ze is getrouwd met haar lieftallige en knappe Zef. Debbie woont in Hoek van Holland op vijf minuten fietsen van het strand en voelt zich een ontzettende bofkont.

Met de volgende tags: