Even voorstellen: mamablogger Chantal

Mama van een prepuber en naast een carrière ook nog een groot aantal ballen weten hoog te houden: dat is mamablogger Chantal. Een lieve vriendin, waar je altijd terecht kan voor een kop thee en goed advies.

Wat zou je doen als je voor één dag weer kind was?

Van de glijbaan met zo’n matje omdat deze dan nog echt héél héél héél hoog lijkt.

Wat stel je altijd uit?

Administratie, want dat blíjft stom.

Wat kan jou echt ontroeren?

Dat iemand onbewust jouw woorden of levenslessen herhaalt en oprecht het gevoel heeft dat het van zichzelf is

Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?

Mijn zoon schreef aan mij met Valentijn dat hij het mooiste aan mij ‘mijn binnenkant’ vond en ik dacht bij mezelf: “Ik ben verre van perfect, maar ergens heb ik iets goed gedaan de afgelopen jaren.”

Wie is Chantal?

Chantal (1981) is een organisatorische duizendpoot die met meerdere banen en twee ADHD’ers in huis heel veel ballen probeert hoog te houden. Ze schrijft eerlijke stukjes over het leven als werkende moeder met een (pré)puber in huis.

Met de volgende tags: