Even voorstellen: mamablogger Stacey

Lichtelijk verslaafd aan de chocolade in de oranje wikkel en stilzitten is niet aan haar besteed. En dat is dan ook wat Stacey zou doen als ze voor één dag weer kind zou zijn: helemaal losgaan! In deze blog ontmoet je onze mamablogger Stacey.

Wat zou ik doen als ik een dag weer kind was?

Dan zou ik naar de minidisco gaan en schaamteloos de helemaal losgaan op de dansvloer.

Wat stel ik altijd uit?

Wat niet? De was opruimen staat wel met stip op 1 gevolgd door de vaatwasser leeghalen en de vuilnis weg brengen.

Wat kan mij echt ontroeren?

Sinds ik moeder ben eigenlijk alles, mijn bijnaam is ‘emokip’. Ik kan al huilen als mijn zoontje zijn bord leeg heeft gegeten of een nieuw woordje zegt.

Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?

Toen ik bedacht dat ik ook wel eens iets voor mezelf zou mogen kopen en ik een nieuwe camera kocht.

Wie is Stacey?

De in Haarlem woonachtige Stacey (1989) is een bezig bijtje en wordt wel eens vergeleken met het bekende Duracell konijn. Ze is jurist, fotograaf, moeder, sportief en creatief. Haar rust vindt ze op de bank naast haar man met een in oranje wikkel gehulde reep chocolade. Begin december 2018 beviel Stacey van haar zoontje en sindsdien is ze naar eigen zeggen aanbeland in de gelukkigste en mooiste tijd van haar leven op de minste aantal uren slaap.

Met de volgende tags: