Wie is mamablogger Anouk?

Ze is altijd in voor een goed gesprek en houdt van wandelen in de duinen met haar mannen en het hondje. Afsluiten met een cappuccino en wat lekkers maakt het uitje compleet. Foto’s maken kan ze als de beste. Met haar humor laat ze je grinniken en gieren van het lachen. Mamablogger Anouk stelt zich aan jullie voor.

Wat is je favoriete dag van de week?

Ik vind donderdag altijd zo’n heerlijke dag. Dan heb ik meestal geen plannen, heb ik de meeste huishoudelijke klussen de dagen ervoor al gedaan én is het ook bijna weekend. Op donderdag is mijn moeder vrij en gaan we regelmatig even wat gezelligs doen.

Wat is het laatste compliment dat je gegeven hebt?

Dat was toch wel voor die overheerlijke pannenkoekjes die ik vanmorgen voorgeschoteld kreeg. Voor ik ga sporten ga ik altijd even bij een vriendin langs. Vanmorgen bakte ze pannenkoekjes. De lieverd.

Wat zou je weleens willen leren?

Oh, zoveel verschillende dingen nog. Om te beginnen wil ik leren hoe ik moet behangen, zodat ik de slaapkamer een make-over kan geven.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?

Mijn zoontje die zo lief boekjes leest, mijn nichtje die play-doh koekjes voor mij maakt, als de zon schijnt en zo kan ik nog wel even door gaan. Gewoon kleine dingen. Oh, én de toddlerography filmpjes van James Corden op YouTube.

Wie is Anouk?

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van een dreumes-zoon; Oscar Yule (2018). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet.

Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

Met de volgende tags: