Wie is mamablogger Femke?

Lekkere koffie met opgeschuimde melk en een kei in plannen. Opgegroeid in de Randstand maar verhuisd naar Nijmegen. De stad waar ze haar hart aan verloor en haar grote liefde vond. We stelden Femke vier random vragen, gewoon zodat jij haar nog een beetje beter leert kennen. Even voorstellen: dit is mamablogger Femke.

Mijn favoriete dag van de week?

Donderdag is helemaal mijn dag: heerlijk om alle tijd te hebben terwijl de kinderen op school zitten. En dan om 15.00 uur opgeladen op het schoolplein staan.

Wat is het laatste compliment dat je hebt gegeven?

“Zo hee, jij bent echt een leeskampioen!”

Wat zou jij weleens willen leren?

Vloeiend Frans spreken.

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Kinderen in pyjama op de bank, de geur van koffie als ik uit de douche kom, eten in schaaltjes, knisperend schoon beddengoed, zonnestralen op de muur.

Wie is Femke?

Femke woon sinds bijna 15 jaar in Nijmegen en wil naar eigen zeggen nooit meer terug naar de Randstad. Ze is sinds 2,5 jaar getrouwd met Peter en samen hebben ze Minne (2012) en Jonathan (2015). In haar leven is het nooit écht rustig, terwijl ze het liefst thuis is, in de rust van hun net verbouwde huis. Femke houdt niet van rotzooi, wel van kaarsjes en verse bloemen. Ze haat automatenkoffie, maar begint de dag niet zonder koffie met opgeschuimde melk.

Femke is creatief, houdt van schrijven en lezen en werkt in de re-integratiebranche. Ze danst, schildert, zwemt en begint binnenkort met pianoles; een lang gekoesterde wens. Voor het maken van een planning of overzicht ben je bij haar aan het goede adres, en voor taart, gezelligheid aan tafel, of voor een fijn gesprek – met wijn, bier of koffie – óók. Laatst zei iemand dat ze nog niet in vijf hokjes te plaatsen is, en dat is wellicht de enige juiste benadering.

Met de volgende tags: