Dit is mamablogger Maaike

mamablogger maaike momspiration zwangerschap

Naast haar werk en gezin is Maaike gek op reizen. Een poging om sportief bezig te zijn lukt zo af en toe. En deze zwangere mama maak je altijd blij met koffie en taart. We stelden Maaike vier random vragen, gewoon zodat jij haar nog een beetje beter leert kennen. Even voorstellen: dit is mamablogger Maaike.

Wat is je favoriete dag van de week?

Zeker weten de vrijdag! Dit is eigenlijk mijn “mama” dag en voelt voor mij als de start van het weekend. Lekker de hele dag met Harper op pad, samen ergens koffie drinken en boeken uitzoeken bij de bieb. En dan ’s middags gaan we samen altijd lang in bad. Echt ons relax dagje! 

Wat is het laatste compliment dat je gegeven hebt?

Ik geloof aan mijn man. In deze rare tijd lijken we dichter bij elkaar te komen dan ooit. Dus ik gaf hem een compliment over hoe positief en goed hij dit allemaal oppakt. 

Wat zou je weleens willen leren?

O, dat is een leuke! Ik zou wel heel graag willen leren om mijn eigen sieraden te maken of mooie waterverf tekeningen te kunnen schilderen. Op Instagram zie ik vaak zoveel mooie dingen voorbij komen. Het lijkt me geweldig om dat zelf ook te kunnen. 

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Koffie drinken in de zon, een ochtendknuffel van Harper of mijn man (bah, wat klef he haha)  en het gevoel van mijn bed als ik er ’s avonds inkruip. 

Maaike in het kort

Maaike (1988) schrijft, fotografeert en reist zoveel ze kan. Ontspannen doet ze het liefst met een goed boek of serie in bad. Ze woont samen met haar man Joël en dochter Harper in hartje Hilversum maar haar droom is een klein boerderijtje. Eind april verwacht ze haar tweede dochter!

Met de volgende tags: