Mama-to-be Milou start met bloggen

Gezellig, thee- en koffieleut, drinkt graag een wijntje, is sportief en zorgzaam. Dat zullen haar vriendinnen zeggen als je hen vraagt Milou te omschrijven. De 28-jarige Milou is zwanger van haar eerste kindje. Ze is uitgerekend in september. En haar ervaringen over de eerste zwangerschap deelt ze vanaf nu op MOMSPIRATION!

Wat is je favoriete dag van de week?

Een zaterdag of zondag dat ik zelf geen dienst heb. Mijn partner is in het weekend standaard vrij, en als ik dan ook vrij ben is dat wel echt een favoriet momentje.

Wat stel je altijd uit?

Het vouwen van de was. Je kent het wel, de was aanzetten: 5 minuten. De was in de droger stoppen of ophangen: 10 minuten. Was opvouwen en opruimen: 3 weken.

Wat kan jou echt ontroeren?

Vrienden/familie die de moeite hebben genomen om echte post toe te sturen met een lief berichtje. Echte post is gewoon veel leuker!

Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?

Afgelopen week terwijl ik zwanger en wel aan het werk was in het ziekenhuis (en daarom zijn wij ook trots op Milou! Want werken in het ziekenhuis in tijdens van de corona-crisis is niet niks!).

Dit is Milou

Milou (1991) is HBO verpleegkundige i.o. in het Reinier de Graaf ziekenhuis en werkt daar 32 uur. In augustus is zij 7 jaar samen met haar man Dennis. Oké, officieel mijn partner en geen man, want zij zijn geregistreerd partners en niet getrouwd.

In juli zijn zij verhuisd naar een heerlijk burgerlijke eengezinswoning in Den Haag en wonen daar samen met twee konijnen. Milou fietst dagelijks 30 km naar haar werk, zit op tennisles en probeert om drie keer in de week te hardlopen. Een healthfreak o.i.d. is zij verder niet. Want die roze koeken en boterhammen met gekleurde hagelslag smaken gewoon erg goed.

Milou is de middelste van een groot gezin van vijf kinderen. 2020 wordt het jaar waarin haar twee zussen en zijzelf hun ouders drie kleinkinderen bezorgen. Want ja, zij zijn alle drie in verwachting. Een hele gave ervaring die waarschijnlijk hierna niet meer voor zal komen. Met zes weken tussen elke uitgerekende datum zal het een gezellige bedoeling worden.

Met de volgende tags: