Even voorstellen: mamablogger Leila

Leila heeft al een aantal jaar haar eigen onderneming en houdt van aanpakken. Ze is mama van kleuter Bram en zwanger van de tweede. Genieten van de kleine dingen in het leven kan ze als de beste net als goed voor zichzelf zorgen. In deze blog stelt Leila zich aan jullie voor.

Wat is je favoriete dag van de week?

Vrijdag. Want beetje werken, beetje me time, beetje mamatijd en bijna weekend. All I need!

Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig?

Knuffels van mijn mannen in de ochtend zijn de beste. Maar ook een lief Whatsappje van een vriendin, lekker buiten zijn, de eerste zonnestralen, een spontane borrel-/spelletjesavond met vrienden en een goede latte macchiato.

Wat zou je doen als je voor één dag weer kind was?

Alleen maar dingen waar ik zin in heb. Spelen, rennen en klauteren. Niks moeten. Vooral dat.

Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf? 

Toen ik in de spiegel keek en zag dat mijn buik een beetje begint te groeien. Er groeit gewoon wéér een klein wondertje daar. Zo trots op!

Leila in het kort ..

Leila is ondernemer, partner, moeder, vriendin, dochter, zus, levensgenieter, paardenmeisje, parttime hardloopster, creatief, koffiedrinker, doorzetter en volgens de kleine man ook een grappenmaker. Ze staat altijd open voor nieuwe dingen en ideeën; ze is een echte opstarter en aanjager. Ze gelooft dat geluk in kleine dingen zit en dat je elke dag van het leven moet genieten. Haar belangrijkste levensles: “Je hoeft het niet alleen te doen, maar je moet het wel zelf doen!”