Mama zijn

Dit was mijn moederdag (VIDEO)

Moederdag, eigenlijk maar een gewone zondag. Maar wel een die in allerlei opzichten geen gewone zondag is. Een ‘gewoon’ bezoekje aan mama of oma is er misschien vandaag niet bij. Geen knuffel voor je eigen moeder. En dat maakt vandaag toch een beetje gek.

Er was ook zomaar ineens een verrassing op de blog van een papa. En wij (Marjolijn & ik) schreven een verhaaltje voor jou. En verder waren er kusjes en knuffels, cadeautjes, ontbijtjes en nog veel meer.

Ik maakte een video van deze zondag 10 mei 2020, mijn Moederdag. Ik hoop dat jouw dag ook geslaagd was.

Liefs, Anouk

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van zoontjes Oscar Yule (2018) en Nordin (2021) en dochtertje Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.