Liefde aan de mama’s

Lieve mama’s,

Moederdag is een rare dag om jullie te bedanken. Wij, als partner of kind, zouden jullie elke dag moeten bedanken. We vergeten het of nemen het voor lief. De zorg en liefde van de mama’s is onvoorwaardelijk.

Toch wil ik jullie, namens alle papa’s, danken voor je inspiratie, doorzettingsvermogen, zorgen en liefde tijdens deze bijzondere tijd. Ook al lijkt 2020 al 423 dagen te duren en zijn we nog niet eens halverwege het jaar. Hou vol!

Dit jaar waarschijnlijk geen vakantie aan de costa’s, epische roadtrips of all-inclusives, maar thuisvakantie of een weekje op de Hollandse camping. Wij, papa’s, gunnen jullie mama’s je me-time op het strand, aan het zwembad of struinend door eindeloze winkelstraatjes (zonder (oude) zeurpieten) onder de Mediterraanse zon zo erg. Met een beetje creativiteit kunnen we er deze zomer vast iets moois van maken.

Geniet van deze dag. Lieve mama’s, bedankt voor alles.

Liefs van papa Sander