Even voorstellen: Dit is Sandra

mamablogger momspiration Sandra

Vanaf deze maand deelt Sandra haar verhalen over mama zijn en wat het leven als (werkende) moeder haar brengt op MOMSPIRATION. Zij stelt zichzelf graag even aan je voor!

Dit is Sandra

Ik zou mezelf omschrijven als een flexibele structuurjunkie die graag meerdere dingen tegelijk doet. Zo kan ik uren op Pinterest en Instagram rondhangen op zoek naar de leukste interieur tips, de lekkerste recepten, nieuwe restaurants en de fijnste dingen om met en voor mijn kinderen te doen. Ik ben iemand die alles van het leven wil proeven, wil ervaren en steeds iets nieuws wil leren.

Mijn motto is dan ook: Kan niet bestaat niet.

Of zoals Pippi Langkous zei: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Mijn gezin en ik

Mijn grootste prioriteit zijn mijn kinderen Daan en Isa en mijn man Jan. Wij wonen met z’n vieren, samen in Amsterdam en genieten daar volop van het stadsleven. Elk jaar van maart tot november zijn wij trotse eigenaar van een caravan op camping Bakkum dus op deze manier hebben zij de ideale combinatie van stad, natuur & strand.

Ik kan enorm genieten van (golden hour) fotografie en zal dus regelmatig wat mooie plaatjes bij mijn verhalen plaatsen.

Liefs, Sandra

Met de volgende tags: