DIT IS MAMABLOGGER Yasmin

momspiration mamablogger yasmin

Een lekker bezig huishouden met twee jonge kinderen én die oneindige was die de kabouters nou nooit eens opruimen. Mama Yasmin weet wel wat zou doen als ze voor een dag weer kind was; zo min mogelijk en lekker genieten van zelf niks regelen. In deze blog ontmoet je onze mamablogger Yasmin

Wat is jouw favoriete dag van de week?

Vrijdag! Wat een heerlijke dag. Ronald is vrij, Julia is nu nog lekker thuis en als we Luuk uit school halen om 14,15 begint ons weekend al!

Wat zou je weleens willen leren?

Naaien! Mijn moeder en zus kunnen beide goed met de naaimachine overweg. Klinkt suf maar het lijkt me toch wel zo tof om dit goed te kunnen en zelf dingen te kunnen maken.

Wat stel je altijd uit?

Het opruimen van de was. Stapels (gelukkig dan wel schone) was liggen er bij ons in het washok. Totdat de kasten echt leeg zijn en er geen ontkomen meer aan is.

Wat zou je doen als je weer voor een dag kind was?

Zo min mogelijk ;). Lekker genieten van de simpele dingen die voor je geregeld worden en het ontbreken van zorgen. Het laten klaarmaken van je eten, de hele dag (buiten)spelen, tv kijken en gek doen met opa!

Wie is Yasmin?

Yasmin (1987), oorspronkelijke Bollenstreker, woont met haar gezin in Rijswijk. Al 10 jaar samen met Ronald, mama van Luuk (2016) en Julia (2017). Heeft haar hele leven gehockeyd en geeft sportles aan powervrouwen in alle soorten en maten. Voor haar is prioriteit in het leven haar gezin, gezondheid en genieten.

De verhalen van Yasmin lees je hier

Met de volgende tags: