Proost!

Op jou! Op die kleintjes. Op wie je bent, wie je kent. Op hem en op haar. Vier dit mooie leven. Toost op elkaar!

Proost op jouw mooie, stijlvolle huis of juist dat gezellige, rommelige en oh zo levendige thuis. Proost op een tafel vol culinaire hoogstandjes geserveerd op borden met gouden randjes als ook op die gourmet met snackgroente voor grijpgrage kinderhandjes.

Proost op die ene oom, vriendelijk, maar zo saai als ’t maar kan. Proost op jouw leidinggevende, de juf, de pakketbezorger en je kanjer van een man! Proost niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan.

Santé op die slanke dame, de elegante, die met baby en allicht wat moedermelkvlekken, want oeps.. zelfs die briljante borsten kunnen lekken. Santé op de happy single, jezelf blijf je trouw.

Proost op die vrouw met kots en koter op de schouder, proost op die trage oma; ze is al een dagje ouder, de schoonzus met een ladder in haar panty, die moeder met het sluike haar, want de krultang die deed het niet, dat mag echter niet deren: het is een feestdag, samen met jouw dierbaren en niemand kan het tij keren!

Proost op die ranke schone en op die prachtig volle vrouw. Proost lieve dame, proost juist op jou!

Geniet van deze dagen. Tel uit je geluk. Santa baby, de kerst kan niet stuk. Zwaai stress gedag. Doe wat je doet met een innerlijke lach! Voel je, je niet helemaal oké….. deel het even of doe er iets mee. Ga in bad, drink een goed glas wijn, flirt en sjans, loop het van je af of dans een gekke dans. Blijf er niet mee zitten. Delen is soms fijn! Koester de geluksmomentjes zowel groot als klein.

Geniet van de lichtjes, de warmte en de kou.
Lieve mama, deze feestdagen zijn ook voor jou!

Liefs, Debbie

Met de volgende tags: