Blogs 2021

We hangen gewoon zelf de slingers op!

Hoe 2021 eruit gaat zien blijft nog steeds een groot vraagteken. Mogen we weer het terras op, op vakantie of met een groep bij elkaar komen? Ik merkte dat ik door deze onzekerheid het plezier voor de komende feestdagen en verjaardagen een beetje verloren had. Zonde, want er is natuurlijk nog genoeg te vieren. Daarom besloot ik dit jaar gewoon elke keer zelf de slingers op te hangen.

HARTJES OVERAL

Valentijn was het eerste “slachtoffer”. Normaal vieren we deze dag eigenlijk niet echt. Ja, mijn lief en ik geven elkaar een kaartje en Harper krijgt een mooie roos maar daar bleef het bij. Niet dit jaar! Want elke reden voor een feestje pak ik nu dus met beide handen aan. Hoppa, een online bestelling bij een feestwinkel voor over de top versiering en een dag later was ons huis omgetoverd tot een heus Valentijn nestje.

Als tweede stonden de vriendjes en vriendinnetjes van Harper op het programma. In het kader van liefde delen bakte Harper en ik samen cakejes die versierd werken met, hoe kan het ook anders, hartjes. We vulden ballonnen met helium en maakte zo een kleine traktatie. Vervolgens sprongen we zowel op zaterdag als op zondag in de auto om onze Valentijn gekte ook op andere over te brengen. Wat was dat leuk om te doen!

Overigens werd ik op Valentijnsdag zelf ook nog verast door manlief met een heerlijke ontbijt van mijn favoriete koffietent. Zo zie je maar, mijn enthousiasme werkt toch aanstekelijk. Het weekend sloten we af met een een Valentijn diner (klinkt serieuzer dan het is, want Harper mocht kiezen, dus er stonden pannenkoeken op het menu) waar opa en oma gezellig bij aanschoven.

WAAR IS DAT FEESTJE? Hier is dat feestje!

En nu, de maandag na ons Valentijns weekend kan ik niet anders zeggen dan dat we het echt fijn hebben gehad. We hebben mensen verast, we waren druk bezig met alles wat er bij kwam kijken en hebben ons geen moment verveeld. Harper was helemaal in haar element. Zelfs op het ijs ging haar Valentijns jurk niet uit en haar hartjes ballon moest overal mee naartoe. Dit houden we er dus zeker in!

Up next? Pasen!

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd hoe jij dit jaar met de feestdagen omgaat? Vierde je ze altijd al uitbundig en blijf je dat doen of doe je de struisvogel techniek en negeer je ze compleet tot we ze weer “normaal” mogen vieren?

Liefs, Maaike

[GESLOTEN] WINACTIE: MOMSPIRATION X KOFFIE EN GO

Bescheiden als Maaike is, wilde zij niet zelf vertellen of het feestje wat ze afgelopen maanden zelf is gestart. Dus doen wij het! Samen met vriendin Romy én hun partners, startte zij namelijk Koffie en go. Een website (en Instagram-account: zeker even volgen) met allemaal favoriete koffie to go locaties. In de natuur, buiten de gebaande paden of met kids! Jouw online gids tot de leukste, rustigste, coronaproof plekken om je kroost even uit te laten. Om zelf bij te tanken met goede koffie en als het echt even tegen zit jezelf te trakteren op een stuk taart. Zeker in deze tijd moeten we de slingers immers zelf ophangen!

Je snapt, wij van MOMSPIRATION zijn fan! En Koffie en go heeft een cadeau voor jou. We mogen namelijk één iemand blij maken een cadeaubon weggeven voor Hans en Grietje in Zeewolde. Het meest geweldige pannenkoekenhuis wat er is en waar je nu terecht kan voor een speciale to go activiteit: Een speurtocht met daarna een pannenkoek en cadeautje. De bon is geldig voor twee van deze arrangementen.

momspiration koffie en go winactie

Zo doe je mee aan de winactie!

Meedoen is heel simpel en toegankelijk voor iedereen, ook als je geen Instagram of Facebook hebt.

  • Deel in een reactie hieronder de blog waarom en voor wie je (vergeet vooral jezelf niet) deze prijs wilt winnen. Meedoen kan óók door te reageren via Instagram of Facebook. Iedere reactie op een van deze kanalen is een kans om te winnen.
  • Deel deze blog in je netwerk, bijvoorbeeld op Instagram (tag ons natuurlijk even: @momspiration.nl), Facebook, LinkedIn, Whatsapp, per mail: welk platform jij maar tot je beschikking hebt en nodig zoveel mogelijk mama’s uit om zich ook te laten inspireren met heerlijk eerlijke verhalen op MOMSPIRATION.NL
  • Voor de onderneemster die hun producten sponseren voor deze winactie is het natuurlijk wel tof als je ze volgt op Instagram: @koffieengo
  • Iedere actie loopt één week. Meedoen aan deze actie kan dus van 3 tot 10 maart 2021
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht

Maaike (1988) schrijft, fotografeert en reist zoveel ze kan. Ontspannen doet ze het liefst met een goed boek of serie in bad. Ze woont samen met haar man Joël en dochters Harper & Jools in hartje Hilversum maar haar droom is een klein boerderijtje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.