Even voorstellen: Mamablogger Saida

mamablog momspiration

Aangestoken door het enthousiasme van Milou schreef Saida een e-mail naar MOMSPIRATION met als onderwerp: ik doe graag met jullie mee. En zo geschiedde. Vanaf nu lees je de verhalen van deze powermama mama van drie jonge kinderen hier op MOMSPIRATION. Ze stelt zich graag aan jou voor.

Dit is Saida

“Ik ben Saida den Heijer. Enthousiast en oprecht zijn de woorden die mij het beste omschrijven. Ik houd van gezelligheid. Als het er niet is, zoek ik het op. Geniet van het leven en denk aan je gezondheid. Dat laatste is niet altijd makkelijk. Maar ik doe het wel. Verder ben ik getrouwd met Wil en hebben samen drie kinderen: Leonora (5 jaar), Aurelia (4 jaar) en Zidane (3 maanden) en woonachtig in Zoetermeer.  Ik ben werkzaam als Corporate Recruiter in de IT sector in Rotterdam.”

Hier word ik blij van

“Waar word ik gelukkig van en doe ik graag? Ik doe graag leuke dingen met mijn gezin. Ik sport graag, houd van schrijven, winkelen, ga graag op vakantie en met vrienden & familie zijn vind ik heerlijk. En niet vergeten: eten.”

Doe iets vol met kracht en passie.

“Ik stel mezelf regelmatig de vraag: Waar krijg ik energie van? Wat maakt mij blij? Want laten we eerlijk zijn, je moet iets doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Anders houd je het nooit lang vol. Doe iets vol met kracht en passie.

Schrijven over het dagelijks leven vind ik inspirerend en uitdagend om te doen. Onderwerpen als het moederschap, kwetsbaar opstellen, de werkende vrouw/moeder, gezondheid, privé-werk balans en de lockdown waar wij ons alle in bevinden zijn zaken waar ik me mee bezig houd. Mijn inzichten, de lessen die ik daaruit haal deel ik graag met jou.”

Liefs, Saida

De eerste blog van Saida lees je hier.

Met de volgende tags: