Dit is mamablogger Sanne

Lieve MOMSPIRATION mama’s, Al een tijdje volg ik jullie, wat een heerlijk platform hebben jullie gecreëerd! Vandaag trek ik de stoute schoenen aan want het lijkt mij super om voor MOMSPIRATION te bloggen! En zo geschiedde. Vanaf deze maand voegt Sanne zich aan team MOMSPIRATION en dat vinden wij super tof! Sanne stelt graag aan jullie voor.

Dit is Sanne

Ik ben Sanne de Jong, 35 jaar (1985) en moeder van drie. Twee meiden, Lotte van 6 jaar en Bo van 4 jaar. En sinds afgelopen maart is hun broertje Jesse daarbij gekomen. Samen met met mijn man Yannick wonen wij in Vleuten. Wij kennen elkaar uit de periode dat we op hoog niveau schaatsen. Sport is voor mij nog steeds een heel belangrijk deel van mijn leven. Als ik een paar dagen stil zit wordt ik meteen onrustig. Ik loop graag hard of doe een uurtje bootcamp maar ook van yoga wordt ik heel gelukkig! 

Ik werk als trainer/ coach en daarnaast volg ik nog een opleiding (met o.a. NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk) om mensen nog beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. De skills die ik hier leer pas ik ook graag toe op mijzelf. Ook in de opvoeding (al vind ik dat een wat naar woord, heb alleen nog geen betere gevonden) ben ik mij er heel bewust van welke impact mijn woorden en gedrag voor invloed hebben op hun ontwikkeling. Kinderen zijn wat dat betreft echt hele mooie (en confronterende) spiegels.

Hier word ik blij van

Een van mijn favoriete zinnen is ‘je wint of je leert’. Dit probeer ik ook elke dag aan mijn kinderen en mensen om mij heen mee te geven! Van situaties die niet gaan zoals je wilt, kun je leren om het de volgende keer anders te doen! Naast sporten vind ik het ook heel leuk om te koken en te bakken of een goed boek te lezen. Ik ga er graag op uit met mijn gezin of vriendinnen. Ik organiseer graag en ben dan ook vaak degene die de vrienden-weekenden en familievakanties regelt. Zoeken naar leuke adresjes, waar kun je lekker eten, is er een leuke speeltuin in de buurt en waar haal je de beste koffie? Love it! Mijn ultieme happy place zijn de bergen! Zowel zomers als ’s winters is dat de plek waar ik het liefste op vakantie ga. Sinds vorig jaar hebben we een tent gekocht en ik geniet ook enorm van het basic camping leven.

Je wint of je leert

wannabe groene mama

Verder wil ik graag duurzamer en bewuster leven, als voorbeeld voor mijn kinderen en om de planeet leefbaar te houden voor ons en onze kinderen. Dit vind ik nog wel lastig! Zo zijn we net overgestapt op wasbare luiers, maar gebruikte ik voor het kinderpartijtje van Lotte wel (niet afbreekbaar) wegwerp servies. Met name mijn impulsiviteit zorgt nog wel eens voor niet duurzame keuzes, maar ook hier gaat weer op: je wint of je leert! 

Liefs, Sanne

De eerste blog van Sanne lees je hier

Met de volgende tags: