Beauty By Mama Amanda

MOMspiration’s Annette heeft in haar leven al vele schoonheidsspecialistes ‘verslonden’. Nooit was zij echt tevreden of overtuigd genoeg om na een behandeling een vervolgafspraak te maken. Terwijl júíst de verzorging van je huid steeds belangrijker wordt naarmate je ouder wordt en het heel goed is om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Bij toeval kwam Annette bij Erna’s Beauty in Nieuw Vennep terecht waar moeder Erna en dochter Amanda een perfect team vormen met veel kennis en ervaring. In 2015 is Jolijn daar bijgekomen. Ze zijn gespecialiseerd in het verbeteren van je huid, maar je kunt hier terecht voor alles op het gebied van beauty.

Ernas_Beauty_6508_10.jpg

Al gelijk na de eerste behandeling wist Annette het zeker: Voor haar geen ander meer: Erna’s Beauty it isssss!

Lees het blog ‘Microdermabra-wiiieee?’ waarbij Annette een bijzondere behandeling huidverbetering onderging bij Amanda. 

12644655_906227112779276_4392602286963253397_n

#nomakeup #nofilter

Team MOMspiration is ontzettend geïnteresseerd in alles wat met huidverzorging en beauty te maken heeft, maar alle drie de moms hebben hier weinig goede kaas van gegeten. Daarom hebben wij collega-mama Amanda gevraagd om ons op dit gebied te helpen. En GELUKKIG zei ze JA!

Onder deze vaste pagina – genaamd ‘Beauty By Amanda’ – vind je vanaf nu met regelmaat handige tips en trucs over (in)smeerseltjes, make-up, behandelingen die zorgen voor huidverbetering, de invloed van voeding op je huid, reiniging en meer…. En mocht je vragen hebben, dan mag je altijd contact opnemen met Amanda, Erna of Jolijn via mail@ernasbeauty.nl of 0252-347749.

liefs,

Team MOMspiration

Annette, Tessa & Marjolijn