Ons verhaal

Wij van MOMSPIRATION zijn eerlijk en open over het ouderschap; over mama worden & zijn en wat het leven als (werkende) mama jou brengt.  De mooie én de lelijke dingen. Wij delen met jou alles over hoe jij een bewuste mama wordt, bent en blijft.

Wij mama’s, wij doen allemaal toch maar wat? We klooien wat aan. Wel met de beste, liefdevolle bedoelingen. Mama zijn & mama worden is intens. Het stelt je elke dag voor uitdagingen die vragen om creatieve oplossing. En daar zijn wij ons maar wat van bewust. Daarom zijn wij er voor jou, lieve mama, om jou te ondersteunen, te inspireren en om de uitdagingen van het ouderschap bespreekbaar te maken. Met oprechte verhalen, herkenbare situaties, die jou laten inzien dat jij het goed doet, ook al doe je soms maar wat. Wij zijn net als jij mama. En jij bent net als wij. Laten we elkaar versterken, want we zijn allemaal mama genoeg.

Liefs Anouk & de mama’s van momspiration

Lees meer over wie wij zijn

Over MOMspiration

MOMspiration.nl is opgericht door Annette de Graaf. Zij startte in februari 2015 deze -positieve- online community voor -perfecte imperfecte- mama’s (to be). Ze was toen zwanger van haar tweede dochter. Annette: “Bijna vijf jaar geleden startte ik MOMspiration.nl met als doel om mede-mama’s een steuntje in de rug te bieden. Ik wilde een positieve online community creëren voor alle moeders. Ik wilde laten zien hoe mooi het kan zijn wanneer moeders elkaar versterken door middel van authentieke en herkenbare verhalen. Dat is de basis en dat blijft de basis.”

Begin 2020 nam Anouk het stokje van haar over. Annette heeft nu haar eigen blog waar ze haar verhalen deelt. Je vindt Annette & the familiy op theflyingdutchfamily.nl

Volg MOMSPIRATION op social media

Ben jij enthousiast over MOMSPIRATION? Zeg het voort! Vind ons leuk op Facebook of volg ons via Instagram. Ben je niet zo van de social media, maar wil je wel graag weten wanneer er nieuwe blogs zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.