hello you

 

Allerliefste jij,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op MOMspiration.nl: DE website voor én door (wannabe) heppie mama’s.

Steeds vaker kampen jonge moeders met het feit dat zij het best heftig vinden om alle ballen hoog te houden. Dit kan zelfs leiden tot een burn-out of depressie, want ze hebben geen idee hoe ze moeten omgaan met deze enorme verandering van uhhhh… alles.

Met MOMspiration als Online Community proberen wij (Annette, Tessa & Marjolijn) jonge moeders op een laagdrempelige manier te helpen om de eerste jaren met kleine kids door te komen. Door middel van een dagelijkse dosis Sunny Side Up-berichtjes op het gebied van:

TRAVELspiration – Ik ga 14 maanden op reis en ik neem mee…K(r)amperen!? Let’s ROCK that shizzle!Wat ik heb geleerd van helemaal alleen op vakantie gaan –  Wat er gebeurt wanneer je een Backpack Familie een week in een Superdeluxe Holiday Resort zet… Een (te) gekke Paasvakantie in HochsauerlandLiefs uit Cyprus 

PARENTspiration – Moeder zijn van een schoolgaand kind = VEEL leuker dan verwacht!Die gestoorde familie van nummer 74Vlieg lief meisje, vlieg! Ga maar. Ontdek, geniet! – De zin en onzin van een kinderverjaardagsfeest

SPORTspiration – Hoe iedere dag sporten mijn leven veranderdeHardlopen achter de buggy? Yes Please!Hardlopen met of zonder muziek? – Wat fanatiek sporten met een schoon huis te maken heeft

MINDspiration  – Elke dag is The Best Day EverZo word je in 5 stappen MEGAgelukkig. Ja jij ook. – Het leven van een mama gaat niet altijd over rozenMag ik even janken?

FOODspiration – Spelen met je eten? YES please!Vork en Mes. Een feestje voor alle zintuigen. – Kerst. Een Food Party of…?‘NEXT eten & drinken’ – Bataviahaven Lelystad – Wat ervaren kleine kinderen wanneer ze eten? 

MINIspiration – Babykamerstress? Hoog tijd voor inspiratie! Uren (slaap)avonturen met Boomhutbed Sjors van Special PinkStrandfeestje in je eigen tuinHet nieuwste Speelhuisje Nelly van Special Pink 

PLAYspiration – Hoe speel je goed met (of zonder) speelgoed?Baby’s + Peuters + Muziek + Licht + Water = FUN! + Modder aan je laarzen en stro in je haar! Inspiratie nodig voor een tof uitje met kids? Check this out

Al onze blogs zijn heerlijk eerlijk recht uit ons hart en altijd bedoeld om een helpende hand te bieden. Wij laten moeders zien dat het overal (ongeveer) hetzelfde gaat, dat we allemaal maar wat doen en dat je er nooit alleen voor staat. Soms is dat al genoeg om weer een stapje verder te komen in het proces om weer je Eigen Blije Jij te worden. Wij voelen ons vereerd om een onderdeel van dit bijzondere proces te zijn.

Wist-u-dittemedatjes:

 • MOMspiration.nl bestaat nu ruim 1,5 jaar en heeft maandelijks tussen de 15.000 en 20.000 unieke bezoekers.
 • Annette in 2016 genomineerd voor de VIVA400 Awards als één van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Helaas ging zij er niet met de prijs vandoor, maar was wel zeer vereerd om überhaupt deel uit te mogen maken van deze Lijst Der Lijsten.
 • Tessa op 19 februari 2017 bevallen is van haar tweede dochter?
 • Marjolijn haar zoontje Levi in groep 1 zit en nu al kan lezen?!
 • MOMspiration heeft leuke samenwerkingen lopen met o.a. Teva FootwearKari Traa, The North Face,  Vtech, Sportcomplex Koning Willem Alexander Hoofddorp, Rubianca Photography, SnowWorld, Riksja TravelThe Little Gym Haarlem & Martinhal Portugal. Wij hebben voor samenwerkingen geen prijslijst, want het inspireren van andere moeders is onze passie. Wij promoten diensten en artikelen puur uit liefde en alleen wanneer wij er zelf dolenthousiast van worden.
 • Annette haar huis heeft verkocht, een jaar onbetaald verlof heeft opgenomen en op 28 juni 2017 met haar vierkoppige gezin voor 14 maanden op reis gaat?! De start is in Kaapstad, Zuid Afrika en het plan is om hier tot in ieder geval 28 december te blijven. Daarna moeten ze even het land uit (ivm verblijfsvergunning) om vervolgens weer terug te keren. Of niet? Ze staan overal voor open!
 • Dat tijdens de tijd in Zuid Afrika Annette verschillende projecten van Kinderfonds MAMAS zal bezoeken. Zij zal starten met project Norsa in Wellington in juli 2017. Hierover zal zij uitgebreid verslag leggen op MOMspiration.nl en de social media kanalen.
 • MOMspiration de allerleukste, liefste en positiefste fans heeft? Daar zijn wij natuurlijk megatrots op. Wij (ver)oordelen niet en respecteren elkaars verschillende manieren van opvoeden.
 • Het nieuwe huis van Tessa in oktober of november klaar zal zijn?! Een heel ander soort avontuur, maar net zo gaaf!
 • Marjolijn binnenkort naar the States vliegt? Let’s hear it for New York! 
 • MOMspiration’s Meetings altijd op hele toffe plekken plaatsvinden? Zoals Sprookjeswonderland in Enkhuizen en Theetuin Eemnes.
 • MOMspiration.nl sinds zaterdag 3 juni nu eindelijk ook een officieel Instagram account heeft? Volg ons account @momspiration.nl voor blije berichtjes!

 

Blijf je ons gezellig volgen en klets je met mee?

Heel veel liefs,

Annette, Tessa & Marjolijn
info@MOMspiration.nl

 

 

7 gedachtes over “hello you

 1. Iza zegt:

  Hoi Anette;)
  Leuk idee ik voog je en geniet veel van. Nou ik heb dan ook een vraag gaat jou kleinste naar kinderopvang of…? Ik moet nu beslissen wat ik met mijne moet doen want oma gaat terug en ik heb hier zo weinig ervaring.
  Graag hoor ik van je

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s