Wie zijn wij?

MOMSPIRATION, dat is de inspiratie, motivatie en positieve energie die vanzelf komt door moeder te zijn! De mama’s van MOMSPIRATION schrijven gepassioneerd over het moederschap. Wij omarmen het moederschap met eerlijke verhalen, heerlijk geschreven met de nodige zelfspot, bemoedigende woorden en bovenal zoals het écht is. Maar wie zijn wij dan?

Ik ben Anouk. Een trotse mama van twee jongens, een dochtertje én een prachtig gezinsleven. Ik zorg fulltime voor mijn kindjes. Een echte thuisblijfmama dus. In MOMSPIRATION vind ik de ruimte voor mijn leergierigheid om nieuwe dingen te leren, de drive om te creëren, te ondernemen en natuurlijk te schrijven. Samen met een groep enthousiaste mama’s deel ik hier mijn persoonlijke verhalen, tips en ervaringen via deze mamablog. Wil je meer lezen over missie én over MOMSPIRATION? Ik vertel je graag meer over MOMSPIRATION.

Dit zijn de mamabloggers van MOMSPIRATION

Om van MOMSPIRATION een succes te maken en om onze lezers continue te inspireren met mooie verhalen, heb ik een fantastisch team samengesteld. Mama’s die gepassioneerd vertellen over hoe het is om mama te zijn en worden. Die de dagelijkse struggles delen, gewoon zoals ze zijn. Als founder van MOMSPIRATION ben ik, Anouk, daar ontzettend trots op. Ik stel al onze mamabloggers graag aan je voor.

Anouk

Founder van MOMSPIRATION de mamablog & eindredacteur

proud mom schoot zwangerschap

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van een peuter-zoon Oscar Yule (2018) en dreumes Nordin (2021) en baby Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet.

Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld. Lees hier de blogs van Anouk.

Dit zijn de bloggers van MOMSPIRATION

Leonie

Leonie (1985) is een actief duizendpootje. Prioriteit nr. 1 is haar gezin dat bestaat uit haarzelf en Ramon met wie ze getrouwd is. Samen hebben ze drie kinderen; Nils (2011), Maud (2013) en Fleur (2014). Dit zijn de blogs van Leonie.

schoolkeuze voortgezet onderwijs
lian van rens

Lian

Lian van Rens is moeder van Zoë (’17) en Benjamin (’21), getrouwd, online onderneemster, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert. Lian is helaas niet meer actief als blogger maar de waardevolle verhalen over het moederschap,die zij door de jaren heen schreef worden hier gedeeld.

Lees haar blogs over het moederschap

Debbie

Debbie is een bezige en gepassioneerde dame en liefdevolle mama van drie prachtige kinderen. Ze houdt van mensen, van cappuccino´s, haar werk als doula, zingen, dansen, en schrijft herkenbare verhalen vanuit haar gevoel. Ze is getrouwd met haar lieftallige en knappe Zef. Debbie woont in Hoek van Holland op vijf minuten fietsen van het strand en voelt zich een ontzettende bofkont. Dit zijn de blogs van Debbie.

Kirsten

Kirsten is mama van twee prachtige kinderen. Dochter Isabella en zoon Raphael. Met haar man en kinderen woont zij in Schoonhoven. En deze ondernemende mama zit niet stil. Binnen haar eigen bedrijf “Het Trouwkabinet” werkt zij als weddingplanner en zelfstandig trouwambtenaar. Naast weddingplanner en trouwambtenaar is zij ook Virtual Assistent (VA). Een superleuke en gouden combinatie. De verhalen van Kirsten lees je hier.

Leonie Jessica

Leonie (1989) is een trotse mama van twee zoontjes. Een heerlijke peuter (2019) en een heerlijk actieve baby (2021). Leonie houdt van reizen maar geniet nu ook in het hier en nu van de jonge kids met alle uitdagingen die hierbij horen. Ze woont samen met haar man die een fantastische vaderrol vervult en zowel hij als Leonie werken in de zorg. Leonie geniet van schrijven en ooit is haar doel een boek te schrijven. Lees meer van Leonie.

Sanne

Sanne (1985) is een enthousiaste sportieveling. Samen met haar man Yannick en Lotte, Bo en Jesse woont zij in Vleuten. Ze is gek op de bergen, zowel met als zonder sneeuw! Om te ontspannen gaat ze graag een rondje hardlopen of met een goed boek in bad. Lees meer van Sanne

Saida

Saida woont samen met haar man Wil en hun drie kinderen, Leonora, Aurelia en Zidane, in Zoetermeer. Enthousiast en oprecht zijn de woorden die haar het beste omschrijven. Zij houd van gezelligheid. Als het er niet is, zoekt zij het op. Haar motto: Doe iets vol met kracht en passie. De verhalen van Saida lees je hier.

Milou

Milou (1991) is mama van dochter, Benthe (2020) en in verwachting van haar 2e kindjes. Gezellig, thee- en koffieleut, drinkt graag een wijntje, is sportief en zorgzaam. Dat zullen haar vriendinnen zeggen als je hen vraagt Milou te omschrijven. Dit zijn de blogs van Milou.

Maaike

Maaike (1988) schrijft, fotografeert en reist graag. Ontspannen doet ze het liefst met een goed boek of serie in bad. Ze woont samen met haar man Joël en dochters Harper & Jools. Maaike is co-founder van het platform Vandaag niet thuis. Haar verhalen lees je hier.

maaike- maak je niet zo druk
ADHD momspiration bollenvelden druk zijn

Chantal

Chantal (1981) is een organisatorische duizendpoot die met meerdere banen en twee ADHD’ers in huis heel veel ballen probeert hoog te houden. Hoe ze dat doet? Lees je in haar blogs


Wil je bloggen voor MOMSPIRATION?

Heb jij een verhaal te vertellen, schrijf je met gemak een goed stuk en wil je jouw ervaringen over het moederschap delen met anderen? Dan is bloggen voor MOMSPIRATION iets voor jou! We zijn altijd nieuwsgierig naar wie er enthousiast is om te bloggen voor dit mooie platform. Dus denk je dat wij een match zijn? Neem dan contact met ons op!