Wie zijn wij?

De mama’s van MOMSPIRATION schrijven gepassioneerd over het moederschap. Wij omarmen het moederschap met eerlijke verhalen, heerlijk geschreven met de nodige zelfspot, bemoedigende woorden en bovenal zoals het écht is. Maar wie zijn wij dan?

Ik ben Anouk. Een trotse mama van twee jongens én een prachtig gezinsleven. Ik zorg fulltime voor mijn kindjes. Een echte thuisblijfmama dus. In MOMSPIRATION vind ik de ruimte voor mijn leergierigheid om nieuwe dingen te leren, de drive om te creëren, te ondernemen en natuurlijk te schrijven. Samen met een groep enthousiaste mama’s deel ik hier mijn persoonlijke verhalen, tips en ervaringen via deze mamablog. Wil je meer lezen over missie én over MOMSPIRATION? Ik vertel je graag ons verhaal.

Dit zijn de mamabloggers van MOMSPIRATION

Om van MOMSPIRATION een succes te maken en om onze lezers continue te inspireren met mooie verhalen, heb ik een fantastisch team samengesteld. Mama’s die gepassioneerd vertellen over hoe het is om mama te zijn en worden. Die de dagelijkse struggles delen, gewoon zoals ze zijn. Als founder van MOMSPIRATION ben ik, Anouk, daar ontzettend trots op. Ik stel al onze mamabloggers graag aan je voor.

EVEN VOORSTELLEN: DIT IS Anouk

Founder van MOMSPIRATION de mamablog & eindredacteur

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van een peuter-zoon Oscar Yule (2018) en baby Nordin (2021). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet.

Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld. Lees hier de blogs van Anouk.

Dit zijn de bloggers van MOMSPIRATION

MAAIKE

Maaike (1988) schrijft, fotografeert en reist graag. Ontspannen doet ze het liefst met een goed boek of serie in bad. Ze woont samen met haar man Joël en dochters Harper & Jools in hartje Hilversum maar haar droom is een klein boerderijtje. Haar verhalen lees je hier.

LEONIE

Leonie (1985) is een actief duizendpootje. Prioriteit nr. 1 is haar gezin dat bestaat uit haarzelf en Ramon met wie ze getrouwd is. Samen hebben ze drie kinderen; Nils (2011), Maud (2013) en Fleur (2014). Dit zijn de blogs van Leonie.

SANDRA

Sandra (1985), een flexibele structuur junkie die graag meerdere dingen tegelijk doet. Haar grootste prioriteit zijn haar kinderen Daan (2014) en Isa (2017) en haar man Jan. Zij wonen met ze vieren samen in Amsterdam en genieten daar volop van het stadsleven. Meer verhalen van Sandra lees je hier.

CHANTAL

Chantal (1981) is een organisatorische duizendpoot die met meerdere banen en twee ADHD’ers in huis heel veel ballen probeert hoog te houden. Hoe ze dat doet? Lees je in haar blogs

momspiration mamablogger debbie

DEBBIE

Debbie (1989) is een bezige en gepassioneerde dame. Ze is getrouwd met haar lieftallige en knappe Zef. Samen hebben ze twee zoontjes; Samuël (2015) en Jamie (2017). Debbie woont in Hoek van Holland op vijf minuten fietsen van het strand en voelt zich een ontzettende bofkont. Lees meer van Debbie

mamablog momspiration

SAIDA

Saida woont samen met haar man Wil en hun drie kinderen, Leonora, Aurelia en Zidane, in Zoetermeer. Enthousiast en oprecht zijn de woorden die haar het beste omschrijven. Zij houd van gezelligheid. Als het er niet is, zoekt zij het op. Haar motto: Doe iets vol met kracht en passie. De verhalen van Saida lees je hier.

MILOU

Milou (1991) is in september mama geworden van dochter, Benthe (2020). Gezellig, thee- en koffieleut, drinkt graag een wijntje, is sportief en zorgzaam. Dat zullen haar vriendinnen zeggen als je hen vraagt Milou te omschrijven. Dit zijn de blogs van Milou.

MARJOLIJN

Marjolijn (1987) houdt van gezelligheid, chocola en warmte. Ze woont samen met haar drie mannen: vriendlief Stan, grote broer Levi (2012) en babybroertje Mick (2018) in het leukste huisje van Katwijk aan den Rijn. Drie dagen per week is ze te vinden als intern begeleider op een reguliere basisschool. Dit zijn de blogs van Marjolijn


Wil je bloggen voor MOMSPIRATION?

Stuur ons jouw motivatie in een gezellige mail! We zijn altijd nieuwsgierig naar wie er enthousiast is om te bloggen voor dit mooie platform. Denk je dat wij een match zijn? Neem dan contact met ons op!