Wie Zijn Wij?

Allerliefste jij,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op MOMspiration.nl; een postieve online community voor de perecte imperfecte mama’s (to be)

Blijf je ons gezellig volgen en klets je met mee?

Heel veel liefs,

Annette, Tessa, Marjolijn, Anouk & Elles
info@MOMspiration.nl

Dit zijn de bloggers van MOMspiration.nl

Annette de Graaf

IMG_1269 (1)Annette de Graaf  is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops en mama van dochters Jools en Pippa. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Tessa Bonhof-Regnerus

4C43E8CE-E636-49FA-8CDF-072F606378A1Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Marjolijn Vreeburg

marjan-oesterholt-fotografie-16-e1522406324282Marjolijn Vreeburg woont samen met haar vriend Stan en zoontje Levi en Mick in Katwijk aan den Rijn.

Marjolijn werkt drie dagen per week als intern begeleider in het regulier basisonderwijs. Zij is druk met van alles en nog wat: leuke dingen doen met haar mannen, klussen in hun te leuke huis (uit 1910!), sporten (van alles een beetje: yoga, hardlopen, crossfit en skiën) en ze zoekt graag de gezelligheid van haar vriendinnen op. En ergens tussendoor probeert zij wat me-time in te bouwen, het huishouden te runnen en de rust en structuur te bewaren in haar gezin.

Anouk Boetzer- van Haaster

momspiration zwanger ICSIAnouk Boetzer- van Haaster is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hun twee hondjes. In december 2018 verwachten zij hun 1e kindje. Anouk raakte zwanger na een ICSI-behandeling.

Anouk is als (food)fotograaf en content creator in april 2018 haar eigen onderneming gestart. Haar expertise? Beelden maken en teksten schrijven die anderen laten beleven wat passie voor eten en ondernemen (in de horeca) betekent.

Elles Janssen

momspiration elles anouk boetzer fotogrfieElles Janssen woont samen met haar 3 mannen (1 grote kleine en 2 kleine grote mannen) in Lisse. Elles zegde begin 2013 haar kantoorbaan op om haar droom te volgen: een eigen onderneming starten. Elles helpt sindsdien -als franchise neemster van Mom in Balance Hoofddorp, Duin & Bollenstreek- mee om dagelijks honderden mama’s (to be) energiek in het leven te staan door middel van workouts in de buitenlucht.

Aan stilzitten doet Elles niet. Ze bruist van de energie. En als ze dan fysiek even stilzit -op een bank met een kop thee of in een cafeetje met een flat white-, dan is haar hoofd nog steeds in actie om de dag, de week of het jaar door te nemen. Elles is er gek op om te reflecteren en nieuwe plannen te bedenken. Dit helpt haar om haar leven én die van anderen nog mooier maken.

MOMspiration.nl is DE website voor én door (wannabe) heppie mama’s.

Steeds vaker kampen jonge moeders met het feit dat zij het best heftig vinden om alle ballen hoog te houden. Dit kan zelfs leiden tot een burn-out of depressie, want ze hebben geen idee hoe ze moeten omgaan met deze enorme verandering van uhhhh… alles.

Met MOMspiration als Online Community proberen wij (Annette, Tessa, Marjolijn, Elles & Anouk) jonge moeders op een laagdrempelige manier te helpen om de eerste jaren met kleine kids door te komen. Door middel van een dagelijkse dosis Sunny Side Up-berichtjes op het gebied van reizen, ouderschap, sport, persoonlijke verhalen, alles over jonge kids en leuke uitjes.

Al onze blogs zijn heerlijk eerlijk recht uit ons hart en altijd bedoeld om een helpende hand te bieden. Wij laten moeders zien dat het overal (ongeveer) hetzelfde gaat, dat we allemaal maar wat doen en dat je er nooit alleen voor staat. Soms is dat al genoeg om weer een stapje verder te komen in het proces om weer je Eigen Blije Jij te worden. Wij voelen ons vereerd om een onderdeel van dit bijzondere proces te zijn.

Annette, Tessa, Marjolijn, Elles en Anouk bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

MOMspiration.nl in het kort

  • MOMspiration.nl bestaat nu ruim 3 jaar en heeft maandelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers.
  • MOMspiration heeft leuke samenwerkingen lopen met o.a. Teva FootwearKari Traa, The North Face,  Vtech, Sportcomplex Koning Willem Alexander Hoofddorp, Rubianca Photography, SnowWorld, Riksja TravelThe Little Gym Haarlem, Eliza was hereMartinhal Portugal. Wij hebben voor samenwerkingen géén prijslijst, want het inspireren van andere moeders is onze passie. Wij promoten diensten en artikelen puur uit liefde en alleen wanneer wij er zelf dolenthousiast van worden.
  • Wist je dat MOMspiration de allerleukste, liefste en positiefste fans heeft? Daar zijn wij natuurlijk megatrots op. Wij (ver)oordelen niet en respecteren elkaars verschillende manieren van opvoeden.
  • MOMspiration.nl heeft een Facebook pagina en Instagram account. Volg ons voor meer blije, eerlijke, heerlijke en (hopelijk) inspirerende berichtjes!