Wie zijn wij?

De mama’s van MOMSPIRATION schrijven gepassioneerd over het moederschap. Eerlijke verhalen, heerlijk geschreven met de nodige zelfspot, bemoedigende woorden en bovenal zoals het écht is. Maar wie zijn wij dan?

Wij zijn Marjolijn & Anouk. Twee trotse jongensmama met beide een prachtig én druk gezinsleven. Daarnaast vonden elkaar zij in dezelfde leergierigheid om nieuwe dingen te leren, de drive om te creëren, te ondernemen en natuurlijk te schrijven. Samen met een groep enthousiaste mama’s delen wij onze persoonlijke verhalen, tips en ervaringen via deze mamablog. Wil je meer lezen over missie én over MOMSPIRATION? Wij vertellen je graag ons verhaal.

Marjolijn

CO-founder & eindredacteur

Marjolijn (1987) houdt van gezelligheid, chocola en warmte. Warmte van de zon, een grote kop verse thee & een warme douche, maar ook van de warmte van de lieve mensen om haar heen. Het lijkt alsof ze alles onder controle heeft, maar dat lijkt alleen maar zo.

Ze woont samen met haar drie mannen: vriendlief Stan, grote broer Levi (2012) en babybroertje Mick (2018) in het leukste huisje van Katwijk aan den Rijn. Drie dagen per week is ze te vinden als intern begeleider op een reguliere basisschool. Dit zijn de blogs van Marjolijn

Anouk

Co-founder & eindredacteur

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van een dreumes-zoon; Oscar Yule (2018). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet.

Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld. Lees hier de blogs van Anouk.

Dit zijn de bloggers van MOMSPIRATION

Maaike (1988) schrijft, fotografeert en reist zoveel ze kan. Ontspannen doet ze het liefst met een goed boek of serie in bad. Ze woont samen met haar man Joël en dochters Harper & Jools in hartje Hilversum maar haar droom is een klein boerderijtje. Haar verhalen lees je hier.

Leonie (1985) is een actief duizendpootje. Prioriteit nr. 1 is haar gezin dat bestaat uit haarzelf en Ramon met wie ze getrouwd is. Samen hebben ze drie kinderen; Nils (2011), Maud (2013) en Fleur (2014). Dit zijn de blogs van Leonie.

Chantal (1981) is een organisatorische duizendpoot die met meerdere banen en twee ADHD’ers in huis heel veel ballen probeert hoog te houden. Hoe ze dat doet? Lees je in haar blogs

Femke (1984) woont sinds bijna 15 jaar in Nijmegen en wil naar eigen zeggen nooit meer terug naar de Randstad. Ze is sinds 2,5 jaar getrouwd met Peter en samen hebben ze Minne (2012) en Jonathan (2015). Lees de verhalen van Femke

momspiration mamablogger debbie

Debbie (1989) is een bezige en gepassioneerde dame. Ze is getrouwd met haar lieftallige en knappe Zef. Samen hebben ze twee zoontjes; Samuël (2015) en Jamie (2017). Debbie woont in Hoek van Holland op vijf minuten fietsen van het strand en voelt zich een ontzettende bofkont. Lees meer van Debbie

Milou (1991) is in september mama geworden van dochter, Benthe (2020). Gezellig, thee- en koffieleut, drinkt graag een wijntje, is sportief en zorgzaam. Dat zullen haar vriendinnen zeggen als je hen vraagt Milou te omschrijven. Dit zijn de blogs van Milou.

Leila is mama van kleuter Bram en de kleine Nout. Genieten van de kleine dingen in het leven kan ze als de beste net als goed voor zichzelf zorgen. Ze staat altijd open voor nieuwe dingen en ideeën; ze is een echte opstarter en aanjager. Ze gelooft dat geluk in kleine dingen zit en dat je elke dag van het leven moet genieten. Meer van Leila lees je hier.

Stacey (1989) is een bezig bijtje. Zij is mama van een zoon (2018) en sindsdien is ze naar eigen zeggen aanbeland in de gelukkigste en mooiste tijd van haar leven op de minste aantal uren slaap. Haar verhalen lees je hier.


Wil je bloggen voor MOMSPIRATION?